5053873217 [email protected]

Kolonya

Türk adetlerinin vazgeçilmezi olan kolonya hijyen ve mikropları öldürme özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Covid 19 salgınından korunmak için kolonyanın önemi bir kat daha arttı ve kolonyanın kullanımında patlama yaşandı. Limon kolonyası kolonyanın en çok kullanılan ve tercih edilen çeşidi olsa da farklı çeşitte kolonyalar da üretilmektedir. Farklı esansların ve kokuların olduğu kolonyalar da değişik bir koku arayışında olan kullanıcıların beğenisine sunulmuştur.

Zambak çiçeği kolonyası, tütün kolonyası, lavanta kolonyası farklı bir koku arayan kişilerin kullandığı kolonyalar olmakla beraber son yıllarda çeşit sayısı artmıştır. Japon kiraz çiçeği kolonyası, bergamot kolonyası, Alaçatı lavantası kolonyası gibi farklı ve değişik kolonyaların üretilmesi limon kolonyasının alternatiflerini ortaya çıkarmıştır.

Kolonyanın Alkol Derecesi

Özellikle limon kolonyasını alırken alkol derecesine dikkat etmekte fayda vardır. Kolonyanın alkol derecesinin 60 derece ya da 80 derece olması mikropları öldürme ve hijyen sağlama açısından yeterli olduğunu göstermektedir. Covid 19’dan korunmak için kolonya kullanırken de bu dereceye dikkat etmek korunmayı arttırmaktadır. Hassas bir cilde sahip olan bebekler için de doğal içerikli bebe kolonyaları üretilmektedir. Bebekler için bu kolonyalar kullanılmalıdır.

Bebekler ve yetişkinler için her çeşit kolonyalar https://www.kozmela.com/kolonya linkinde bulunmaktadır.