5053873217 [email protected]

 

Zarifliği ve ışıltısıyla birçok kadını etkileyen pırlanta tek taş yüzükler asırlar süren bir sürecin neticesinde meydana gelen elmastan yapılmaktadır. Elmaslar bilinen bütün malzemelerden daha sert işlemesi oldukça zor mücevherlerdir. Dünyada en değerli mücevherler hem maddi hem manevi olarak elmaslar ve onlardan yapılan pırlanta tektaş gibi takılardır. Bu en değerli mücevherler aşkın ve sadakatin bir temsilcisi olarak kadınlara armağan edilmiştir.

Kadınlar bu zarif hediyeyi her evlilik tekliflerinde görmekten mutluluk duyar. Kadınlara en büyük armağan tektaş yüzüklerdir. Bir benlik meselesi olacak kadar da gururlu hediyedir. Üzerine şarkılar bile yazılmıştır. Evlilik tekliflerinde olmazsa olmazı mükemmeliyetin simgesi maddi yönünden çok manevi yönü ile gönüllerde taht kurmaktadır.

Pırlanta Tektaş Çeşitleri

Dünya üzerinde farklı kalitede birçok pırlanta bulunmaktadır. Gerek boyutları gerek parlaklıkları ile farklılık göstermektedir. Pırlantanın farklı olmasının yanında yüzük de farklı altınlardan yapılabilmektedir. En çok tercih edilen beyaz altın ve sarı altın ile beğenilere sunulmakta olan pırlanta tektaş çeşitleri her bütçeye hitap etmektedir. En kaliteli pırlanta modellerini beğenmek için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-yuzukler adresini ziyaret edebilirsiniz.