5053873217 [email protected]

Maybelline Ürün Çeşitleri

Maybelline markası makyaj trendleri ve kalitesi ile  bayanların tercih ettiği markalardan biridir. Gözaltı kapatıcı olarak kullanabileceğiniz Maybelline Eraser Eye Concealer gözaltı kapatıcısı özel formülü sayesinde göz etrafında görünen yorgunluk belirtilerini kapatarak daha canlı ve dinç görünüm elde edilmesini sağlar. Cildinin daha hoş ve kusursuz görünmesini isteyenler için ise suya dayanıklı olan Maybelline Super Waterproof Powder suya dayanıklılığı sayesinde su ile temas anında bile görünümünün etkisini 24 saat korur. Suya dayanıklı fondöten her yaş tipine ve cilt tiplerine uygun olarak kullanılabilir. Kullanımı ise cilde aplikatör yardımı ile eşit olarak yayılarak uygulanmalıdır.

Maybelline İle Farkınızı Yaratın

Maybelline Super Stay Matte Ink 16 saate kadar dayanıklı bir ruj serisidir. Yeni rengi mat görünümü ile Maybelline Super Stay Ink  dudaklarınızda kadifemsi görünüş katar. Renk yapısı yoğun olan ruj mavi tonlarını sevenler için harika bir dudak rujudur. Uzun süre kalıcılığı ile gün boyu rahatça kullanabileceğiniz özelliktedir.

Canlı Ve Aydın Görünüm İçin

Maybelline Face Studio Metallic Highlighter Aydınlatıcı ışıltılı görünüm kazanmanızda yardımcıdır. Yoğun ve metalik etkisi ile Maybelline ışıltıyı sevenler için tasarlanan bir highliterdır. Kullanım için seyrek olan bir fırça yardımı yüzün ön plana çıkmasını istediğiniz bölgelere fırça ile sürmeniz yeterli olur. Cildiniz ışıltılı ve güzel bir görünüme kavuşur. Tüm ürünleri temin etmek için https://www.kozmela.com/maybelline Sitesinden sipariş vererek ürünleri adresinize istemeniz mümkündür.