5053873217 [email protected]

Marriott Bonvoy, 8-15 Ekim 2020 tarihleri arasında seyahati farklı temalarla gerçekleşen Week of Wonders ile kutladı.

Bu haftanın her günü, ilham, rahatlık, keşif, gençleştirme ve zevk gibi temalarla farklı içerikler ve avantajlar sunulacak. Marriott Bonvoy portföyünün bir parçası olan The Ritz-Carlton, St. Regis, W Hotels ve JW Marriott gibi dünyaca ünlü otellerde seyahat teklifleri içerdi.

Marriott International Global Loyalty Kıdemli Başkan Yardımcısı David Flueck, “Hepimiz özgürce tekrar seyahat edebileceğimiz ve dünyayı keşfedebileceğimiz zamanı arzuluyoruz” diyor ve ekliyor; “Week of Wonders ile, gezginlere seyahat hayalleri kurmaya veya evde en sevdikleri seyahat deneyimlerini yeniden yaratmaya ilham vermek için tüm Marriott Bonvoy portföyündeki en iyi tekliflerimizi, içeriklerimizi ve deneyimlerimizi sunuyoruz.”

Konfor: St. Regis Frette Koleksiyonu ve W Hotel bornozları, The Ritz-Carlton koku koleksiyonu, Edition Hotels La Labo’ları gibi imzalı ürünler de dahil olmak üzere tüm ürünlerde Marriott Bonvoy Butiklerde yüzde 30 indirim ile unutulmaz gezilerinizin seyahat konforunu eve taşımak mümkün oldu.

Keşif: Üyeler, 13 Kasım 2020’ye kadar olan konaklamalar için dünya çapında 7.000’den fazla katılımcı otel ve resortta puanlarını yüzde 33’e varan oranda indirimle kullanarak Marriott Bonvoy portföyünden JW Marriott İstanbul Bosphorus, Le Meridien İstanbul Etiler, The Ritz-Carlton, İstanbul, The St. Regis İstanbul ve İstanbul Marriott Hotel Şişli dahil olmak üzere bu harika dünyayı keşfetti.

İlham: Marriott Bonvoy ‘next StoryBooked series’de izleyicilerin Patagonya, Arjantin’de gezmek için seyahat eden bir Kızılderili at eğitmeni ve bir ABD Yapımcısı ve TV şovu da dahil olmak üzere hayatları değiştiren yolculuklardan ilham alacakları birkaç yeni orijinal kısa filmin prömiyerini yapıyor.

Bunun yanında, Manchester United taraftarları, Old Trafford, Theatre of Dreams’teki canlı bir maç sırasında isimlerinin saha kenarındaki reklam panolarında görünmesini sağlayarak özel bir deneyim yaşayabilirler.

Gençleşme: Marriott Bonvoy üyeleri, katılımcı otellerde yüzde 25, üye olmayanlar ise yüzde 15 oranında indirim alabildi. Üyeler ayrıca ücretsiz oda yükseltme ve fiyata dahil günlük otel kredisi ile seçili lüks markalarda (The Ritz Carlton, EDITION, St Regis, JW Marriott ve The Luxury Collection) konaklamalarını yükseltebildi.