5053873217 [email protected]

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, uzun zamandır beklenen yeni albümü için 4 yıl aradan sonra stüdyoya girdiğini, çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü söyledi. Şimdiden tonlarca yazma kampı düzenlediğini belirten genç şarkıcı, kendisine “Kişisel olarak ne hissediyorum? Neyi ortaya çıkarmak istiyorum” şeklinde sorular yönelttiğini dile getirdi.

Euronews’in haberine göre; hayranlarının beklentisinin farkında olduğunu söyleyen Rihanna, “Beni ne mutlu ediyor? Sadece müzikle eğlenmek istiyorum. Her şey çok ağır. Yaşadığımız dünya çok fazla. Bunaltıcı. Ve müzik, ben onu çıkışım olarak kullanıyorum” şeklinde konuştu. Corona virüs salgınının müzik dünyasını da vurduğunu belirten Rihanna “Tura çıkmak istiyorum ama yapamıyorum, bu yüzden sevdiğim müzikle sıkışıp kaldım ve şimdi nasıl görseller yaratabileceğimi bulmaya çalışıyorum” dedi ve ekledi:

“Bu aynı zamanda bir meydan okuma. Ama zorlukları seviyorum, bu yüzden bunu halledeceğim”

2005’te ilk albümünü piyasaya sürmesinden bu yana eleştirmenlerce başarılı bir çıkış izlediği söyleyen 32 yaşındaki şarkıcı, Billboard tarafından 2000’lerin Dijital Şarkı Sanatçısı ve 2010’ların en iyi Hot 100 sanatçısı ilan edildi.