5053873217 [email protected]

26 Mart’ta yayına girecek yeni bölümler öncesi yayınlanan tanıtım videosunda Keeping Up With Kardashian’dan ayrılmak isteyen Kourtney Kardashian ile programın yıldızı Kim’in saç saça kavga etti.

Görüntülerde 40 yaşındaki Kourtney, kendisinden bir yaş küçük kardeşi Kim’in suratına elindeki meyve suyu kutusunu fırlatarak “Söyleyecek hiçbir şeyin yok mu?” diye bağırıyor.

 

Bunun üzerine Kim Kardashian da oturduğu yerden kalkarak ablasına “Bana asla böyle saldırma” diye yanıt veriyor.

Bu sözleri söylerken de Kim Kardashian’ın ablasına yumruk atmaya çalıştığı ama Kourtney’in atik davranarak bu darbeden kurtulduğu görülüyor. Klipte o anlar bu şekilde bitiyor. Son olarak da Kendall Jenner’ın “Düğmelere basıldı” dediği duyuluyor.

 

Kim Kardashian, Kasım ayında katıldığı bir gündüz programında Kourtney’nin artık devam etmek istemediğini ama aldığı bu kararının çok havada olduğunu belirtmişti. Kim çözüm olarak Kourtney’nin programda daha az görüneceği kararına vardıklarını söylemişti.

Keeping Up With The Kardashians hakkında

Bütün Kardashian- Jenner ailesi üyeleri, onların eşleri ya da hayat arkadaşlarının, aile dostlarının hayatlarını gözler önüne seren Keeping Up With The Kardashians adlı reality show’un ilk bölümü 2007 yılında yayınlandı. Aslında bu kadar uzun süre yayınlanması planlanmamıştı ancak beklenenden çok ilgi gördü. Hatta ailenin bütün üyeleri bu program sayesinde hem çok büyük bir şöhrete ulaştı hem de yüksek miktarda servet kazandı.