5053873217 [email protected]

Defne Samyeli’nin “Kondurmamışım” odaklı aldatılma açıklamasından sonra gözler Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkına çevrildi. Serenay-Cem, uyumlu bir ikili mi? Sonu evlilik olur mu? Bu aşkın ömrünü ve seyrini Konsey masaya yatırdı.

Cengiz Semercioğlu: Cem’le Serenay’ın kamuoyunda yakıştırılmadığı açık. Neden biliyor musunuz? Serenay’ın Cem’in uzun aşk listesine eklenecek olmasından dolayı… İnternet sitelerinde Cem’in sevgili listeleri yapılmaya başlandı bile… Serenay’ın hayranları da Serenay bu listeye dahil olacak diye mutlu değiller. Serenay ve Cem’in aşkının uzun süreceğine de inanmıyorum.

Onur Baştürk: Ömrünü bilemem de, herkesin durumu aynı: Kimse konduramadı! Bu kadar yorum yapılan bir ilişki de olmamıştır herhalde. Bir yandan taraflar için çok yıpratıcı olmalı. Hep söylediğim şeyi tekrarlayayım o zaman: İmaj olarak Cem Yılmaz kendini yenilemiş oldu, Serenay’ın ise cool imajı büyük darbe aldı.

Linç etmek milli sporumuz
Bensu Soral, sosyal medyada linç yapanlara verdi veriştirdi; “Zor bir hayatları olsa gerek, kim bilir ne büyük travmaları var” Bensu haklı mı? Konsey sosyal medyada giderek artan linç kültürünü değerlendirdi.

Ömür Gedik: Bensu o kadar haklı ki. İçimden geçenleri dile getirmiş. Bu her şeye linç olayı gerçekten de çığırından çıktı. Ben en son şoku “sinemaya gidin, korsan izleyerek emek hırsızlığı yapmayın” dediğim için linç yediğimde yaşadım. Öyle bir hale geldi ki sosyal medya “günaydın” desen “vay sen nasıl günaydın dersin” diye linç edecekler. Yaşadıkları mutsuzlukları sosyal medyada aklına geleni yazarak yenmeye çalışanlar ne yazık ki tam tersine daha da mutsuz oluyorlar ve tabii mutsuz da ediyorlar. Buna bir dur demek ve kötülükten iyiliğe evrilmek lazım artık.

Ömür Gedik: Valla herkesin ilişkisi kendisini ilgilendirir. Onay mekanizması başkaları ya da üçüncü şahıslar değildir. Serenay-Cem aşkında da kimya tutarsa uzun süreli bir ilişki neden olması ki? Evlilik vs. bilemem ama bu kadar eleştiri ve tepkiyle başlayan aşkların tarafları savunma mekanizması olarak birbirine daha fazla tutunurlar genelde. Sonucu zaman içinde hep birlikte görürüz artık.