5053873217 [email protected]

Acun Ilıcalı merakla beklenen Survivor 2020 Ünlüler Takımı ve Survivor 2020 Gönüllüler Takımı kadrolarını açıkladı…

Mert Öcal (Oyuncu)

Peki, yakışıklı oyuncu Mert Öcal kimdir, kaç yaşındadır? İşte hayatı hakkında merak edilenler.

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR?

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. Best Model of Turkey seçildikten sonra 2004 Best Model of The World yarışmasını kazandı. Daha sonra Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde görev aldı.
En son Arka Sokaklar dizisinde Tarık rolüyle izleyici karşısına çıktı.

Bursaspor ve Galatasaray kariyeriyle adını Türk futboluna kazıyan Sercan Yıldırım’ın kim olduğu ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Survivor Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşındadır? İşte hayatı hakkında bilinmeyenler.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. 7 yaşinda Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası’nda en değerli oyuncu seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor’da bir de şampiyonluk yaşadı. Buradaki performansı sonrasi 3 milyon euro bedelle 2011 yılında Galatasaray’a tranfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi. Sercan Yıldırım son olarak Fatih Karagümrük takımına transfer oldu. 1,82 boyunda olan Sercan Yıldırım forvet ve kanat mevkiilerinde oynuyor.

Sercan, 12 kez Türkiye U-17, 8 kez Türkiye U-18, 17 kez Türkiye U-19, 4 kez Türkiye U-21, 10 kez de Türkiye A Milli forması olmak üzere toplam 64 kez milli formayı giydi ve müsabakalarda 33 gol kaydetti.

Peki, Survivor 2020 ünlüler takımı yarışmacısı Derya Can Göçen kimdir, kaç yaşındadır?

SURVİVOR DERYA CAN GÖÇEN KİMDİR?

Derya Can Göçen, 12 Ekim 1979 Çanakkale doğumlu, Türk dalgıç, dünya serbest dalış rekortmeni ve milli sporcudur.

Çanakkale’de dünyaya gelen Derya Can, lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra beden eğitimi öğretmenliği yapmaya başladı. Spor hayatı 8 yaşında atletizm ile başladı ve Çanakkale bölgesinde düzenlenen şampiyonalarda birçok madalya kazandı. Lise yıllarında Tekvando ile tanışan Derya Can, 2000 olimpiyatları kadrosuna seçilmeyi başardı. Serbest dalış sporuna başlaması ise çok enteresan bir hikâye. Derya Sualtı korkusunu yenmek için 15 yaşında tüplü dalışa başladı. Çanakkale Dalış okulunda Serbest Dalış takımında olan bir yakının ısrarı üzerine serbest dalış sporu yapmaya başladı.

İlk serbest dalış deneyimine, 21 Eylül 2002 tarihinde başladı. Serbest dalışta, 5 Dünya rekoru elde eden Milli Sporcu, 40’tan fazla Türkiye rekoru kırdı. Dünya Şampiyonalarında ise birçok madalyası var. Bu dalda Türkiye’de milli takıma en çok seçilmiş ve uluslararası alanda madalya kazanan ilk kadın sporcu unvanını taşıyor.

14 aylık Derin Helen adında bir kızı, 6 yaşında Poyraz Mustafa isimli bir oğlu var. Denizin anlamını o şöyle ifade ediyor: “Benim için deniz, iki nefes arasındaki sonsuzluk demektir.” Tek nefesle 111 metreye dalabiliyor, nefesini 6,5 dakika tutup, havuzda yatay olarak tam 204 metre yüzebiliyor.

2016 yılının yaz döneminde, yeni rekorlar planlarken Derin Helen isimli kızını dünya getirdi ve 21 gün sonra koşu antrenmanlarına başladı. Kızı 10 aylık iken Türkiye rekoru kırıp dünyada 3. oldu. İlk oğlunu dünyaya getirdikten 6 ay sonra Dünya Şampiyonasında finalde en iyi derecelere sahip oldu.

Antalya’nın Kaş ilçesinde, paletsiz değişken ağırlıklı ip destekli serbest dalış kategorisinde 94 metreye dalarak dünya rekoruna imza attı. Ertesi gün yeni bir rekor denemesi daha yapan Derya Can, değişken ağırlıklı paletli dalış kategorisinde 111 metre derine dalarak yeni bir dünya rekoru kırmayı başardı.

SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMI

Parviz Abdullayev (Profesyonel Kick Boksçu)

Azerbaycanlı olan Parviz Abdullayev hırslı yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Survivor Parviz Abdullayev kimdir, kaç yaşındadır?

SURVİVOR PARVİZ ABDULLAYEV KİMDİR?

Parviz Abdullayev 5 Ocak 1986 yılında Azerbaycan’da doğdu. Şimdiye kadar profesyonel olarak 55 dövüşe katıldı. Bu dövüşlerden 49 zafer, 26 nakavt ve 6 yenilgi aldı. 2010 yılında Azerbaycan’da yılın ilk 10 sporcusundan biri ilan edildi. Parviz Abdullayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından spordaki başarısından dolayı yeni bir daire ile ödüllendirildi. 

Parviz Abdullayev 2011’den beri “Cobra” kickboks kulübüne liderlik ediyor. 2013 yılından bu yana Olağanüstü Haller Bakanlığı Spor Sağlıklı Merkezi’nde katkıda bulunmaktadır. Gabala Spor Kulübü’nü temsil etmektedir. Evli ve 2 oğlu var. Genç olmasına rağmen oğlu Yusif’i boksta eğitiyor.

Aycan Yanaç (Milli Futbolcu)

Peki, Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşındadır? İşte hayatı hakkında bilgiler.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg’de doğdu. Ülkemizde A Milli Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Güzelliği ile dikkat çeken genç futbolcu, futbola Nünberg’le başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir.

Elif Yıldırım Gören (Milli Atlet)

Atletizm’de Türkiye Milli Takımı’nı başarıyla temsil eden Elif Gören’in kariyeri merak ediliyor. Peki, Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşındadır? İşte hayatı hakkında bilgiler.

SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN KİMDİR?

Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1990 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde doğmuştur. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucudur. 1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir. Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları’ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.