5053873217 [email protected]

Honda yeni Honda e elektrikli modelinden ilk resmi fotoğrafları yayınladı. 2025 yılına kadar Avrupa’da tüm satışlarını elektrikli ya da hibrit otomobillerden elde etmeyi hedefleyen Honda içn yeni model önemli bir adım. Honda e önümüzdeki günlerde 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Honda’nın diğer elektrikli ve sportif otomobilleriyle birlikte tanıtılacak.

Tasarım detayları

Tasarım ve kolay kullanılabilirliğe özel önem verilen model, modern şehir yaşamının ihtiyaçlarını kusursuz entegre edilmiş bağlantılı teknolojiler ve olağan üstü sürüş dinamikleriyle birlikte karşılayacak.

Temiz dış tasarım çizgileri geleneksel yan aynaların yerini alan Side Camera Mirror System, kompakt kameralardan alınan görüntüyü otomobilin içindeki iki 6 inç ekrana canlı olarak aktaracak. Kamera teknolojisi kompakt segmentinde bir ilk ve stil, güvenlik, aerodinamik ve kalite bakımından pek çok iyileştirme sağlıyor.

Otomobilin yan profili basmalı kapı kolları ve düzgün çizgileriyle kusursuz bir görünüme sahip. İç mekanda yeni nesil, beş ekranlı, geniş dijital gösterge paneli ve bağlantılı multimedya sistemi, modern materyaller kullanan huzurlu ve modern kabini tamamlıyor.

Honda e’nin tam genişlikteki dijital konsolunun en büyük kısmını iki 12.3 inç LCD dokunmatik ekran kaplıyor. Bunlar ana ekran görevi görüyor, uygulamalara, bağlantılı multimedya servislerine ve sürücünün modern ve şehirli yaşam stilini otomobile bağlayan diğer özelliklere buradan erişilebiliyor. Sürücü ve yolcular otomobil park halinde, seyir halinde ya da şarja takılı haldeyken aynı çevrimiçi teknolojilere ve konfora ulaşabiliyor.