5053873217 [email protected]

Seat Golf’e daha genç, dinamik ve uygun fiyatlı bir alternatif sunuyor. Yeni çıkacak Mk8 Golf gibi, Leon kapsamlı şekilde güncellendi. Yeni modelin nasıl görüneceği illüstrasyonlarla ortaya konuldu.

 

MQB tabanlı diğer kardeşleri Golf, Audi A3 ve Skoda Octavia ile karşılaştırıldığında Leon daha sportif. Yeni modelin kasası daha organik bir yüzeye sahip, ayrıca keskin kenarlı kırışıklar azalmış. Seat, daha az dijital, daha çok el yapımı gibi görünen bir tasarımla Mazda’nın tasarım anlayışından biraz ilham almış gibi görünüyor.

 

Ön kısımda dinamik LED aydınlatma, geniş alt hava girişi ve oyuntulu kaput dikkat çekiyor. Yan profil neredeyse coupe benzeri bir görünüme ve daha hareketli bir omuz çizgisi ve kapılara sahip. Arka kısım stili Tarraco SUV’ye benzer tam genişlikte arka lambalar, çift egzoz çıkışları ve köşeli difüzör paneli ile geliyor.

 

Mk4 Leon’un yeni Golf’ün teknolojilerini benimsemesi bekleniyor. Tam dijital kontrol paneli, yüksekte monte edilmiş multimedya ekranı, daha az fiziksel düğme ve dokunmatik yüzeyler öne çıkıyor.

 

Kabin stili dikişli yüzeyler, ortam aydınlatması ve benzeri detaylarla Formentor konseptinden ilham alıyor. Kabin daha konforlu ve geniş bir ortam sunarken, daha fazla pratiklik isteyenler için beş kapılı station wagon seçeneği de olacak.