5053873217 [email protected]

Hakan Muhafız ve Atiye’nin ardından Netflix üçüncü Türk dizisini izleyiciler ile buluşturmaya hazırlanıyor. Love 101 olarak adlandırılan ve oldukça genç bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak.

Dizide 1990’lı yıllarda hayata tutunma mücadelesi veren beş liseli gencin hikayesi anlatılacak. Meriç Acemi’nin kaleme aldığı ve Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin, 130’dan fazla ülkede yayınlanacağı açıklandı.

Netflix Türkiye zammı sonrası yeni fiyatlar

Uzun zamandır zam yapılacağı konuşulan Netflix, Türkiye dahil birçok ülkede zam yaptı. Netflix Türkiye zammı sonrasında Netflix ücretleri değişmiş oldu…

Love 101 kadrosu belli oldu!

Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka’nın, Love 101’in baş rolünde yer alacağı öğrenildi. Buna ek olarak dizinin öne çıkan oyuncuları arasında Alina Boz ve Mert Yazıcıoğlu’da yer alıyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da dizide yer alacak olan tanınmış isimler arasında.

Dizinin tam kadrosunu ortaya koyan bir açıklama yapılmadı. Kadroya ise oyuncuların sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar sayesinde ulaşıldı.

Netflix’in ilk Türk dizisi olan ve fantastik kurgusuyla dikkat çeken The Protector / Hakan: Muhafız’ın izlenme rakamları bu yılın başında açıklanmıştı. Yapılan açıklamada dizinin ilk dört haftasında 10 milyondan fazla izleyiciye ulaştığı belirtildi.

Bu kapsamda Netflix’te yayınlanan Türk dizilerinin yüksek bir izleyici kitlesine ulaşabildiği görülüyor.