5053873217 [email protected]

Şeyma Subaşı, Çeşme’deki o beach’e neden alınmadı

Çeşme’de tatil yapan Şeyma Subaşı, gittiği bir beach’e ialınmamış ve kapıdan geri çevrilmişti. Mekanın sahibi Şeyma’nın eski sevgilisi genç işletmeci Burak Beser olduğu için Şeyma’ya ambargo uygulandığı iddia edilmişti.

 

Şeyma Subaşı mekana girmek istediğinde beach’in sahibinin nişanlısının da mekanda olduğu ve bu sebeple de sosyetik güzelin kapıdan çevrildiği konuşuluyordu. Hürriyet’ten Savaş Özbey konuyu köşesine taşıdı ve yazısının bir bölümünde şu cümleleri kullandı:”Şimdi sorsak, tabii ki her işletme gibi “Çok yoğun bir anda, rezervasyonsuz gelmiş” gibi beylik bir açıklama yapacaklar. Ama hepimiz biliyoruz ki hele de söz konusu Şeyma Subaşı gibi önemli bir figürse, allem kullem kadını koca plajda bir yere sığdırırsın. Belli ki “önemli insanlar için yapılacak güzellik” kontenjanlarını, pek de kullanmak istememişler Şeyma Subaşı için. Ama koca Çeşme’de gidecek başka beach mi kalmadı? Mesela size sorayım: Diyelim ki eski sevgiliniz ve onun yeni nişanlısıyla bir hukukunuz, ahbaplığınız yok..

Sanki mekan basar gibi, rezervasyon bile yaptırmadan kapıya dayanır, insanları böyle bir emrivakiyle baş başa bırakır mıydınız?