5053873217 [email protected]

Star Wars üçlemesinin son filminin sonunda adı konuldu. Star Wars Celebration‘daki bir panelde Lucasfilm, resmen Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi olarak adlandırılacak dokuzuncu filmin ilk fragmanını yayınladı.

Star Wars fanlarından Darth Vader kısa filmi!

Disney’in filmin haklarını satın almasından sonra genişleyen Star Wars evreninde fanların hikayelerinin de önemli bir payı var. Darth Vader için hazırlanan hayran filmi de önemli bir boşluğu dolduracağa benziyor.

Film’de sürprizler var!

Film JJ Abrams’ın yönetmenliğinde izleyicilerle buluşacak. Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi‘nde Mark Hamill, Carrie Fisher ile buluşacak. Carrie Fisher geçtiğimiz senelerde hayatını kaybettiği için, kendisinin Star Wars: Güç Uyanıyor’da çekilen görselleri kullanılacak. Filmde ayrıca Billy Dee Williams, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran,  Joonas Suotamo, Billie Lourd ve Anthony Daniels gibi önemli isimler görev alacak. Ayrıca son sızıntılar Yıldız Savaşları’nın en kötü adamının da bu filmle birlikte geri döneceğini işaret ediyor. Buna göre İmparator Palpatine filmle geri dönecek.

Skywalker’ın Yükselişi, bir süreliğine göreceğimiz son Star Wars filmi olabilir. Disney, seriyi bu filmle beraber bir süre rafa kaldırmak istiyor. Disney’in CEO’su Bob Iger yaptığı açıklamada: “Şirketimiz Star Wars fanlarını yeterince doyurdu. Bir süre ara vermemiz gerekiyor.” dedi.