5053873217 [email protected]

Düşük fiyatları ile dikkatleri çeken Xiaomi modelleri, artık eskisi kadar çekici olmayabilir. Xiaomi geçen yıl halka arz edildiğinde, şirketin değerinin yükselmesi için kar marjının arttırılması gerektiğine yönelik spekülasyonlar da ortaya çıkmıştı. Xiaomi CEO’su Lei Jun, Xiaomi telefon fiyatları için hayranları üzecek yeni açıklamalarda bulundu!

Xiaomi Mi 9 Türk topraklarında! (Video) Xiaomi Mi 9 Türk topraklarında! (Video)
Xiaomi’nin yeni fiyat performans odaklı modeli Xiaomi Mi 9 Türkiye’de! Türkiye’deki ilk Xiaomi Mi 9 kutu açılış videosu ise ShiftDelete.Net’te. İşte karşınızda Xiaomi Mi 9!

Xiaomi telefon fiyatları yükselecek!
Şirket halka arzını gerçekleştirdikten sonra, yönetimden kar marjının yüzde beş olarak tutulacağına dair bir açıklama geldi. Şirketin akıllı telefon fiyatlarını düşük tutması, yatırımcıların kar etmesi için zararlı olacağından akılda bazı sorular belirmişti. Yabancı bir haber sitesine röportaj veren CEO Lei Jun, Xiaomi telefonların gelecek sürümlerde daha pahalı olabileceğini belirtti. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de, şirketin ucuz ve kalitesiz donanım üretme konusundaki itibarını kaybettirme amacı güdüyor.

Xiaomi telefon fiyatları
Fiyatlar konusunda bazı açıklamalar yapan Jun, ‘Gelecek sürümlerde telefonlarımız daha pahalı bir hale gelecek. Çok değil, biraz daha pahalı‘ diyerek, fiyatlarda yüksek bir sıçrama yaşanmayacağını da belirtti. Şirketin son zamanlarda yenilikçi ürünlerle gündemde olduğunu belirten Jun, bu konuda bir lider olmayı hedeflediklerini de belirtti. Xiaomi’nin benzer donanımlara sahip modelleri daha uygun fiyatla satması durumu, yakında kaybolabilir.