5053873217 [email protected]

Survivor’da elemeye kim kaldı, kimler dokunulmazlık kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor Türkiye-Yunanistan’ın 10 Şubat 2019 pazar gecesi gerçekleşen bölümünde 2. dokunulmazlık oyununu Türkiye kazandı. Finale kalan dokunulmazlık oyunun galibi ise Survivor Yunanistan takımı olunca Türkiye bireysel dokunulmazlık oynamak zorunda kaldı. Survivor Türkiye’den bireysel dokunulmazlığı Sude ve Bora kazandı. Ada konseyinde ismi en çok yazılan Kader ile Sude’nin söylediği Okay ve Bora’nın seçtiği Atakan bu haftanın eleme adayları oldu.


Survivor 2019’da dokunulmazlık heyecan dün ekranlara gelen 6. son bölümle sürdü. Haftanın ikinci dokunulmaz oyununu Survivor Türkiye takımı kazandı ve durumu eşitledi.

Eşitlik sonrası iki takım arasında 3. dokunulmazyık oyunu oynandı ve finali kazanan Survivor Yunanistan takımı oldu. Böylelikle Survivor Türkiye-Yunanistan’da bu hafta elenecek ismin Türkiye takımından olacağı kesinleştib

Survivor Türkiye takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlığı kadınlarda Sude erkeklerde ise Bora kazandı.

10 Şubat 2019 gecesi gerçekleşen ada konseyinde ismi en çok yazılan Kader haftanın ilk eleme adayı oldu, Kadınlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Sude’nin ismini söylediği Okay ve erkeklerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Bora’nın adını verdiği Atakan ise haftanın diğer eleme adayları oldu. Ada konseyinde Kader, Okay ve Bora’den en az SMS oyunu alan Survivor Türkiye-Yunanistan’dan elenecekb

Survivor’da geçen hafta Yunan takımından 3 eleme adayı çıkmıştı. Demi, İoulieta ve Spyros arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Demi oldu.