5053873217 [email protected]

Survivor 2019’daki Türk ve Yunan yarışmacılar hırslı mücadeleleriyle dikkat çekerken, oyunlarda sakatlık yaşanmaya devam ediyor. Survivor son bölümde Acun Ilıcalı, Türk takımını üzen bir ayrılığı duyurdu. Survivor 2019’a yeni katılan yarışmacı Erdem Ekşioğlu, çıktığı ilk oyunda sakatlandı. Erdem Ekşioğlu sakatlığı nedeniyle yeni geldiği Survivor adasına veda etmek zorunda kaldı.

Erdem Ekşioğlu’nun ayrılığını açıklayan Acun Ilıcalı, ‘Talihsizlikler bizim için de geçerli olmaya başladı. Yunanlılar yarışmacılarını kaybetti. Onlara yeni yarışmacılar gelecek. Ancak bizim takım için de kötü haberimiz var. Erdem sakatlığından dolayı Survivor’a devam edemeyecek. Çok talihsiz bir olay. Başıma böyle bir şey gelmedi. Birinci oyunda sakatlandı. Yerine yeni yarışmacı gelecek’ ifadelerini kullandı.

Survivor Türkiye-Yunanistan altıncı bölümde gerçekleşen ada konseyinde Acun Ilıcalı, takımlar oluşturulurken nasıl seçim yapıldığını anlattı. Survivor Türkiye Yunanistan’da tek bir şeyi amaçladıklarını söyleyen Ilıcalı, ‘İki ülkenin çok güzel bir şekilde sahada mücadele etmesini ve zaman içerisinde de birbirimizidaha iyi tanımasını amaçladık. Türk seyirciler Yunan takımından, Yunan seyircilerin de Türk tarafından bazı isimlere karşı sempati duymasını istedik’ dedi.