5053873217 [email protected]

1.6 litre 156 hp C180, 1.5 litre 184 hp C200 ve 2.0 litre 150 hp C200d seçeneklerine sahip yeni C-Serisi, 252.600 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak. Başlangıç fiyatıyla Comfort donanım seviyesi C 180 versiyonu satın alınabilirken, C 200 4Matic Exclusive donanım seviyesi 310.400 TL, AMG 317.900 TL fiyatla satılıyor.

Dizel C 200 d modeliyse Comfort donanım seviyesinde 275.100 TL, Ecxlusive 322.100 TL, AMG 332.900 TL fiyatla satın alınabiliyor. Tüm modeller 9G-Tronic şanzımanla geliyor. 

Tasarım

Yeni C-Serisi Sedan’da dinamizm ve sportiflik ilk bakışta fark ediliyor: yeni far dizaynı ile LED Akıllı Işık Sistemi ve AMG tasarım konsepti ile birlikte sunulan elmas görünümlü ızgara etkileyici dış tasarım öğeleri olarak ön plana çıkıyor.

Yeni C-Serisi Sedan’da sizi yenilenmiş bir iç mekan bekliyor: Dokunmatik kumanda panelleri ile yeni direksiyon simidi tasarımı ve 12,3 inç geniş dijital gösterge paneli ile 10,25 inç merkezi medya ekranı, modern bir sürüş keyfini garantiliyor. 

Yeni C-Serisi Sedan’ın rafine tasarımı, izleyenleri kendine hayran bırakırken tasarımcıları da daha iyisini yapma yönünde motive ediyor. Yeni far tasarımı ve LED Akıllı Işık Sistemi, yeni dış renk seçenekleri, ek süsleme ve döşeme seçenekleri ile C-Serisi Sedan sportifliği, kendi zevkinize göre yorumlamanıza olanak sağlıyor. 

Üstün performans ve konfor birlikte

C-Serisi tek tuşla spor bir otomobile dönüşüyor. İsteğe bağlı sertliği seçilebilen süspansiyon DYNAMIC BODY CONTROL’u oldukça konforludan sportif serte kadar kişisel olarak uyarlamak mümkün. Buna uygun olarak EQ Boost teknolojisine sahip yeni benzinli motor, 10 kW (BSG) ve 16 kW’ye (ISG) ve sırasıyla 160 Nm (BSG), 250 Nm (ISG) torka varan motor desteği ile %10’a varan yakıt tasarrufu sağlıyor. 

Hem rahatlatan ve sakinleştiren, hem de canlandıran ve uyaran opsiyonel ENERGIZING Konfor Paketi yeni C-Serisi’nin iç mekanında öne çıkan ve konforu daha da derinleştiren bir özellik. 

Mercedes-Benz Intelligent Drive (Akıllı Sürüş)

İster trafiğin yoğun olduğu saatte, ister uzun gece sürüşlerinde, isterse bilmediğiniz yollarda olsun, yeni Mercedes-Benz C-Serisi Sedan sizi stresli koşullarda hissedilir şekilde rahatlatıyor. Bunun arkasında Mercedes-Benz ile her sürüşü güvenli ve benzersiz kılan bir konsept var: Mercedes-Benz Intelligent Drive (Akıllı Sürüş). 

Dijital Gösterge Paneli

Akıllı telefon entegrasyonu, mobil telefonu Apple CarPlayTM ve Android Auto üzerinden medya sistemine bağlıyor. Böylelikle akıllı telefonunuzun en önemli uygulamalarına rahatça erişebiliyorsunuz. Spotify® gibi üçüncü taraf hizmet sağlayıcıların uygulamaları da hızlıca ve kolayca kullanılabiliyor.

Üst düzey güvenlik

Sürüş Yardım Paketi: Yeni nesil stereo kameralar ve radar sensörleri, hız veya mesafeyi korurken kendi kendine frenlemede veya şerit takibinde en yüksek seviyede sürüş yardımı sağlıyor.

Yenilikçi PRE-SAFE®

PRE-SAFE® hoparlörlerden bir ses üreterek bir koruma refleksi tetikliyor. Duyu organınız kendini kısa bir süreliğine kapatıyor ve böylelikle kendini yüksek çarpışma seslerinden koruyor.

360° kamera multimedya sisteminin ekranında araç çevresini tamamıyla gösteriyor.

Mercedes-Benz’in dijital dünyası

Mercedes me connect ile kendiniz, akıllı telefonunuz ve Mercedes-Benz’iniz arasında büyüleyici bir bağa kavuşabiliyorsunuz. İster yolda ister evde, Mercedes me connect sayesinde Mercedes me portalı veya Mercedes me uygulaması üzerinden kilometre durumu, lastik basıncı ve yakıt durumu gibi araç verilerini kolayca online olarak görmek mümkün. Uzaktan arıza teşhisi ve kaza, bakım ve arıza yönetimi ile Mercedes-Benz acil çağrı sistemi ağ bağlantılı güvenlik sunuyor.

“Klasik”, “Progresif” ve “Sportif” gösterge tarzlarına sahip tam dijital gösterge ekranı, hangi bilgilerin önemli olduğuna ve bunların hangi şekilde gösterileceğine sizin karar vermenizi sağlıyor. 12,3 inç büyüklüğündeki ekran tüm ışık koşullarında iyi okunabilen net bir görüntü sunuyor.

10,25 inç ekran boyutuna sahip ve 16 : 9 formatındaki yüksek çözünürlüklü medya ekranı aracın iç mekanının oldukça kaliteli görünmesini mümkün kılıyor. 1920 x 720 piksellik yüksek çözünürlük sayesinde tüm bilgi ve eğlence içerikleri net bir şekilde gösteriliyor.

Kablosuz cep telefonu şarj fonksiyonu

Sürüş süresi, şarj süresine dönüşüyor. Akıllı telefonunuz sadece tek bir el hareketiyle orta konsoldaki sabit yerine yerleştiriliyor ve orada kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Model ve markadan bağımsız olarak Qi standardına sahip tüm akıllı telefonları şarj etme imkanı var.

Ön Camda Sanal Gösterge

Ön camda sanal gösterge, ön camı dijital bir kokpite dönüştürüyor. Böylelikle trafik akışı ile ilgili önemli bilgiler her zaman gözünüzün önünde oluyor ve aynı zamanda odaklanmış ve sportif bir sürüş hissi için dikkatinizi tamamen yola verebiliyorsunuz. 

Burmester® Surround Ses Sistemi

Her yerde surround ses ve en iyi ses deneyimi: Burmester® Surround ses sistemi, müzik tutkunları için segmentinde kendi benzerlerini arayan bir deneyim sunuyor. Ses modelini tercihlerinize ve müzik türüne göre bireysel olarak ayarlayabiliyorsunuz; böylelikle olağanüstü kalitenin keyfini tıpkı bir konser salonundaymış gibi çıkarabilirsiniz.

Ambiyans Aydınlatması

İç mekanı tamamen kişisel tercihlerinize veya o anki keyfinize göre ayarlamak mümkün. Ambiyans aydınlatması toplam 64 renk ile neredeyse sınırsız ışıklandırma ayarı sunuyor ve programında her durum için uygun bir renk içeriyor.

Panoramik Sunroof

İster açık ister kapalı: Panoramik Sunroof ile etkileyici bir özgürlük hissini deneyimleyebiliyor ve iç mekanda rahat ve açık bir ambiyansın keyfini çıkartıyorsunuz. Cömert Sunroof dıştan baktığınızda da eşsiz bir etki bırakıyor, dış mekana hafiflik ve seçkinlik katıyor.

Standart Donanım

Standart dış mekan her perspektiften güzel yanlarını gösteriyor. Standart iç mekan ile kullanıcı zaman ötesi bir cazibeyi elde ediyor. Akıcı formlar, koyu zarafet ve yumuşak kontrastlar saf bir genel görünüm oluşturuyor ve modern lüksü tamamen yeniden tanımlıyor. Kısmen elektrikli standart koltuklar uzun yolculuklarda bile mükemmel oturma konforu sunuyor.

AVANTGARDE Tasarım Konsepti

AVANTGARDE dış mekan ile aracınızın bireyselliğini vurgulayabilir ve modern sportifliği sevdiğinizi gösterebilirsiniz. Tasarım elemanlarının etkileşimi sıra dışı bir şekilde etkileyici bir araç oluşturuyor. Alçaltılmış yürüyen aksam dinamizm, konfor ve güvenlik arasındaki ideal dengeyi sunuyor. AVANTGARDE iç mekan ile tarz dolu sportiflik, güçlü bir karaktere sahip bireysellik ve birinci sınıf kalite öne çıkıyor. İç mekandaki avantajlar, iç mekan ışık paketi ile vurgulanıyor.

EXCLUSIVE Tasarım Konsepti

EXCLUSIVE dış mekan ile aracınızın zarafetini vurgulayabilir ve tarz dolu kaliteyi sevdiğinizi net bir şekilde gösterebilirsiniz. Tasarım elamanlarının etkileşimi oldukça zarif bir genel izlenim yansıtıyor. İç mekanda en ince ayrıntısına kadar maksimum zarafet ve birinci sınıf kalite öne çıkıyor. İç mekanın lüks vurguları ve zarif ambiyansı kullanıcıları her gün yeniden sevindiriyor. İç mekandaki avantajlar, iç mekan ışık paketi ile vurgulanıyor.

AMG Tasarım Konsepti

AMG tasarım konseptinin güçlü gövde tasarımı, C-Serisi’nin dış mekanına sportif ve özel bir görünüm kazandırıyor. Teknik özellikler ise size daha fazla sürüş keyfi sunuyor; çünkü sportif Direct-Steer özelliğiyle çevik şekilde uyarlanmış sportif yürüyen aksam daha dinamik bir kullanım sağlıyor. AMG tasarım konseptindeki iç mekan, araca görünür ve hissedilir bir sportiflik katıyor. Bu konsept en ince ayrıntısına kadar dinamik ve seçkin bir ambiyans oluşturuyor.

DYNAMIC BODY CONTROL (Sertliği Seçilebilen Süspansiyon)

Bir süspansiyon; üç ayar: DYNAMIC BODY CONTROL ile yolun gidişatına ve kişisel sürüş tarzına uygun bir şekilde azami çeviklik veya yüksek sönümleme konforu arasından seçim yapmak mümkün. 

Alçak yürüyen aksam seviyesi ve sportif Direct-Steer oldukça dinamik bir sürüş tarzı için en iyi ön koşulları sunuyor. DYNAMIC BODY CONTROL (Sertliği Seçilebilen Süspansiyon), ön ve arka aks için sürekli ayarlanabilir bir sönümleme ile donatılmış. Bu kademesiz sistem, her bir tekerlek için motor, şanzıman ve manevra özellikleri ile birlikte amortisör karakteristiğini sürüş durumu, hız ve yol durumuna uygun olarak bireysel şekilde ayarlıyor. Bu değişken uyarlama sayesinde rahat yolculuk konforunun ve mükemmel sürüş dinamiğinin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Öne çıkan diğer özellikler

Sportif ve konforlu bir uyarlama arasında tek tuşla kolaylıkla geçiş yapılabiliyor. Bunu, istediğiniz şekilde temin edebileceğiniz DYNAMIC BODY CONTROL veya AIR BODY CONTROL (Havalı Süspansiyon Sistemi) ile birlikte DYNAMIC SELECT şalteri mümkün kılıyor.

Dört Tekerlekten Çekiş Sistemi 4MATIC

İster şehir içi trafik, ister şehirler arası yol, ister otoban olsun, Mercedes-Benz’in sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi ile yolda güvenli hissedebiliyorsunuz. Sistem, kötü yol koşullarında bile araç hareket ettirilirken ve hızlandırılırken daha iyi bir çekiş gücü sağlıyor. Bunun temeli, 4MATIC ile elektronik frenleme, düzenleme ve çekiş sistemleri ABS, ESP® ve 4ETS arasındaki mükemmel işbirliğine dayanıyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi her zaman etkin ve müdahale etmek için bir reaksiyon süresine ihtiyaç duymuyor. İyileştirilmiş sürüş ve şerit stabilitesi özellikle de ıslak, karlı veya kaygan yollarda hissedilebiliyor.

Teknik değerler

C 180

Silindir hacmi (cm3) 1.595 cc

Nominal güç (kW [BG] d/dk.’da) 115 [156]/5.300 kW [hp]

Şanzıman 9G-TRONIC

Hızlanma 0–100 km/saat (sn.) 8,3 S

Azami hız (km/saat) 225 km/sa

Yakıt tüketimi (l/100 km)

Şehir içi 8,2-8,1 l/100 km

Şehir dışı 5,6-5,0 l/100 km

Karma 6,5-6,2 l/100 km

Karma CO2 emisyonları (g/km) 149-141 g/km

Emisyon sınıfı/Verimlilik sınıfı C

C 200 4MATIC

Silindir hacmi (cm3) 1.497 cc

Nominal güç (kW [BG] d/dk.’da) 135 [184]/5.800-6.100 kW [hp]

Şanzıman 9G-TRONIC

Hızlanma 0–100 km/saat (sn.) 8,1 s

Azami hız (km/saat) 234 km/sa

Yakıt tüketimi (l/100 km)

Şehir içi 9,0-8,5 l/100 km

Şehir dışı 5,6-5,3 l/100 km

Karma 6,9-6,5 l/100 km

Karma CO2 emisyonları (g/km) 156-148 g/km

Emisyon sınıfı/Verimlilik sınıfı C

C 200 d

Silindir hacmi (cm3) 1.950 cc

Nominal güç (kW [BG] d/dk.’da) 110 [150]/3.200-4.800 kW [hp]

Şanzıman 9G-TRONIC

Hızlanma 0–100 km/saat (sn.) 8,1 s

Azami hız (km/saat) 222 km/sa

Yakıt tüketimi (l/100 km)

Şehir içi 5,6-5,3 l/100 km

Şehir dışı 4,3-3,9 l/100 km

Karma 4,8-4,4 l/100 km

Karma CO2 emisyonları (g/km) 126-117 g/km

Emisyon sınıfı/Verimlilik sınıfı A

Ölçüler

Yükseklik 1442 mm
Uzunluk 4686 mm
Aks mesafesi 2020 mm