5053873217 [email protected]

Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, Müslüm filminin ortak yapımcısı Nuri Yıldırım’ın filmden kendisi için 950 bin TL aldığı iddiaları üzerine ücret almadığını öne sürerek dava açıyor.

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur katıldığı bir programda, “Filmden bir kuruş almadım” demişti. Müslüm filminin ortağı Nuri Yıldırım ise Muhterem Nur’un 950 bin lira aldığını dile getirmişti.

Yapımcı Yıldırım’ın açıklamalarının aslı olmadığını belirten Muhterem Nur, “Nuri Yıldırım bey, benim Müslüm filminden 950 bin TL aldığım hakkında açıklama yapmış. Ben böyle bir para almadım. Aslı olamayan aşağılayıcı sözler için hakkınızda dava açıyorum” dedi.

Muhterem Nur filmin diğer yapımcısı Mustafa Uslu hakkında ise, “Mustafa Bey’den 1 kuruş almadım, almayı da düşünmedim” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler üzerine Mustafa Uslu “Muhterem Nur’un benden bir para talebi olmadı. Kendisi bu filmin sahibidir, o ne isterse o olur” demişti.

Muhterem Nur, 950 bin TL aldığı iddialarının ardından sosyal medyadan yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: “Müslüm filminin diğer ortağı Nuri Yıldırım bey, benim Müslüm filminden 950 bin TL aldığım hakkında açıklama yapmış.”