5053873217 [email protected]

Rumi ve Sir adlarını verdiği ikizlerini geçen yaz dünyaya getiren Beyonce, hamileliği, acil sezaryene alınışı ve doğum sonrası iyileşme sürecini ilk kez anlattı. Ünlü şarkıcı, doğumdan sonra “hayatta kalma modu”na geçtiğini söyledi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, Vogue dergisine kapak pozu vererek hamileliği ve ikizlerinin doğumunda yaşadığı sağlık sorunlarına dair ilk kez içini döktüğü bir yazı kaleme aldı.


“Hayatı, Bedeni, Mirası” başlıklı yazıda Beyonce, ikizleri Sir ve Rumi’yi dünyaya getirdikten sonra “hayatta kalma durumu”na geçtiğini söyledi.

36 yaşındaki ABD’li yıldız, beş yaşındaki kızı Blue Ivy’yi dünyaya getirdikten sonra neler düşündüğüne dair itirafta bulundu: “Toplumun benim görünümümün nasıl olması gerektiğini konuştuğuna inandım. Üç ay içinde doğum kilolarını vermek için kendime baskı uyguladım. Şimdi geri dönüp bakınca çok çılgınca geliyor.”

İkizlerine hamileyken ciddi sağlık sorunuyla karşılaştığını söyleyen Beyonce, “Rumi ve Sir’ü doğurduğum gün 110 kiloydum. Kan zehirlenmesi nedeniyle şişmiştim ve son bir ayı yatarak geçirdim. Benim ve bebeklerimin sağlığı tehlikedeydi, dolayısıyla acil sezaryene alındım.”

Beyonce ve rap şarkıcısı eşi Jay-Z (48) ikizlerini geçen yaz kucaklarına almıştı.

“Hastanede haftalarca kaldım. Eşim adeta asker oldu ve benim için bir destek sistemiydi. Hayatta kalma modundaydım” diyen Beyonce, “Sezaryenden sonra çekirdek bölgemi (core) farklı hissettim. Büyük bir ameliyattı. Bazı organlarınız geçici olarak yer değiştiriyor, nadiren de geçici olarak çıkarılıyor. Herkesin bunu anlayacağından emin değildim. İyileşmek için zamana ihtiyacım vardı” dedi.