5053873217 [email protected]

Yaşamayanlar dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Elçin Sangu ve Birkan Sokullu, vampir dizisi Yaşamayanlar’da buluştu. Blu TV’nin vampir dizisi Yaşamayanlar hakkında son haberler..

Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar’ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

Türkiye’nin ilk yerli vampir dizisi olan Yaşamayanlar’ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı sıra dışı dizi Yaşamayanlar, Blu TV’de yayınlanacak.

Blu TV konusuyla Türkiye’de bir ilk olan diziye imza atıyor. Çekimleri geçen ay tamamlanan vampir dizisinin tanıtım videosu yayınlandı.

TÜRKİYE’DE BİR İLK
Filmloverss’ta yer alan habere göre, Masum, 7 Yüz, Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da gibi, izleyicinin geleneksel televizyon kanallarında göremediği farklı projelerle Türkiye’nin en sevilen dijital televizyon platformlarından biri haline gelen BluTV, ‘Yaşamayanlar’ isimli alışılmadık bir projeye daha imza atarak Türkiye’de yapılmış ilk vampir dizisini gerçekleştiriyor.

BAŞROLLERİNDE ELÇİN SANGU VE BİRKAN SOKULLU VAR
Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı dizinin yaratıcılığını ve yönetmenliğini Alphan Eşeli üstleniyor. Çarpıcı konusuyla oldukça dikkat çekecek olan dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alıyor. Dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava ise izleyicileri gizemli ve heyecan dolu dünyanın içine sürükleyecek görüntülere imza atıyor.

Dizinin yapımcılığını Bubi Film, Ran Film, Braveborn ve İstanbul ’74 üstleniyor.

YAŞAMAYANLAR DİZİSİ GENEL KONUSU NEDİR?
Eylül ayında seyirci ile buluşmaya hazırlanan ve yeni tanıtımıyla projeyi merakla bekleyen seyircinin heyecanını daha da arttıran dizisinin konusu ise şöyle: