5053873217 [email protected]

Netflix, başrollerinde Michael Pena ve Diego Luna’ın yer aldığı Narcos: Mexico’nun ilk görüntüleri ve afişini yayınladı.

Uyuşturu dünyasının ve paranın izi yeni topraklarda sürmeye devam ediyor. Narcos: Mexico yeni bir Netflix orijinal dizisi olarak bu yıl gösterime girecek.

Geçtiğimiz yıl ilk üç sezonuna ev sahipliği yapan Kolombiya topraklarına veda eden Narcos, Narcos: Mexico ile rotayı Meksika’ya çeviriyor. Meksika’daki modern uyuşturucu savaşının başlangıcına odaklanan dizi, birbirinden bağımsız olarak büyüyen kartellerin hikayesini konu alıyor. 1980’lerde Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olan Felix Gallardo (Diego Luna), başına geçeceği bir imparatorluk inşa etmek üzere insan tacirlerini bir araya getirir.


Yeni bir görev için karısı ve oğlu ile birlikte Kaliforniya’dan Guadalajara’ya taşınan DEA ajanı Kiki Camarena (Michael Pena), kısa sürede bu görevin hayal ettiğinden çok daha zor olacağını anlar. Kiki, Felix hakkında istihbarat toplayıp kendini işine adadığı sırada meydana gelen gelen trajik olaylar zinciri, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatır.

Narcos: Mexico’nun yapımını Netflix için Gaumont Television üstlendi. Dizinin yürütücü yapımcılığında ise, aynı zamanda dizi sorumlusu olan Eric Newman’ın yanı sıra Jose Padilha, Doug Miro ve Carlo Bernard bulunuyor.