5053873217 [email protected]

Pop kültür fenomenleriyle ilgili +18 aramalar alışılmış bir durum. Ancak şu sıralar sıradışı olan ise Avengers filmi. Beyazperde’nin haberine göre; gişede fırtına estiren Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) ve sinema tarihinin en uzun soluklu bilim kurgu serilerinden Star Wars karakterleri erotik film camiasında rekor seviyede rağbet görüyor.

Dünya çapında bilinen iki erotik sitenin açıkladığı verilere göre, Marvel süper kahramanları ile ilgili erotik içerik aramalarında, Avengers: Infinity War’un vizyona girmesiyle birlikte günlük ortalamalaya oranla %356 oranında artış yaşandı.

En popüler karaktere gelince, ilk sırayı Black Widow alırken, yetenekli kızıl casusu Spider-Man, Kaptan Amerika ve Hulk izledi.

Yenilmezler ekibi hakkında arama yapan kadınların oranı erkeklere göre %28 oranında fazla olarak belirlendi. Kadın kullanıcıların aradığı erotik içerikler ağırlıklı olarak Kaptan Amerika, Black Panther, Thor ve Loki ile ilgiliydi.

Erotik içerik sitesinin analizinde yer verdiği bir diğer nokta ise, eskiden DC’nin Harley Quinn, Wonder Woman ve Batman gibi kült karakterlerinin daha gözde olduğuydu.

Star Wars’a gelecek olursak, sitenin açıkladığı rakamlar bir hayli şaşırtıcı. Zira Dünya Star Wars Günü olan 4 Mayıs’ta sitede kurgusal evrene dair yapılan aramalar tam %10430 oranında artış gösterdi.