5053873217 [email protected]

The Protector dizisi Netflix konusu nedir? The Protector ( Koruyucu ) dizisi oyuncuları kimler? Çağatay Ulusoy’un başrollerde oynadığı Netflix Türk dizisi The Protector hakkında yeni haberler…


Dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Netflix’in Roma’da düzenlediği, dünyaca ünlü oyuncu ve üst düzey yöneticilerinin de katıldığı ‘See What’s Next’ etkinliğinde Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector‘ı uluslararası basın mensuplarına anlattı.
ÇAĞATAY ULUSOY HAKAN ROLÜNDE
Dünyanın lider eğlence hizmeti Netflix, geçtiğimiz günlerde ilk Türk orijinal dizisi The Protector‘ın çekimlerine başladığını duyurmasının ardından, dizisinin başrolü Çağatay Ulusoy, bugün Netflix’in her sene farklı ülkelerde düzenlediği ve bu sene de Roma’da gerçekleşen ‘See What’s Next’ etkinliğinde The Protector‘ı uluslararası basına tanıttı. Netflix International Originals üst düzey yöneticisi Erik Barmack’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, hayat verdiği Hakan karakteri hakkında konuşan Ulusoy, aynı zamanda Türk dizilerinin tüm dünyada gösterdiği başarıdan ve bu dizi hakkındaki beklentilerden bahsetti.