5053873217 [email protected]

Makyajlanan modelde dış cephede çok radikal değişiklikler yok. Ön kısımda full LED farlara doğru akan daha dik bir üst ön panjur bulunuyor. LED sis lambası yuvaları daha büyük, ayrıca tamponda ufak stil revizyonları yapılmış. Honda güncellenen modelin arka kısmını ve iç kabini henüz ortaya çıkartmadı.

Yeni Honda CR-V standart olarak Honda Sensing ile geliyor. Mevcut model de bazı donanım seviyelerinde bu ileri güvenlik ve sürüş yardım sistemleri koleksiyonu ile sunuluyor. Mevcut Honda Sensing paketinde şu özellikler yer alıyor:

 

Trafik İşaretleri Tanıma

Şerit Koruma Asistanı (LKAS)

Uyumlanabilir Seyir Kontrolü (ACC)

Çarpışma Önleyici Fren Sistemi (CMBS)

Yayaya Çarpma Önleyici Direksiyon Sistemi

Yoldan Çıkma Önleyici (RDM)

Takip Edilen Araç Uzaklaşma Bildirimi

Hatalı Başlatma Önleyici Fonksiyon

2018 model yılı güncellemesi ile birlikte, Honda HR-V’nin otomatik uzun far fonksiyonu da alması bekleniyor.

 

Honda mevcut HR-V’yi 1.5 litre i-VTEC benzinli ve 1.5 litre i-VTEC+DCD hibrit (benzinli – elektrikli) motorlarla sunuyor. Benzinli modelde motor 131 PS güç çıkışı ve 155 Nm tork sunuyor. Hibrit modelde maksimum güç çıkışı 132 PS, maksimum tork ise 156 Nm. Elektrikli motor 29.5 PS güç çıkışı ve 160 Nm torka sahip. Honda HR-V’nin yakıt tüketimi benzinli modelde 20.6 km/litre, hibrit model için 27 km/litre.

Honda güncellenen HR-V’nin detaylarını 15 Şubat 2018’e yayınlayacak. Bundan kısa süre sonra da otomobilin dünya çapında tanıtılması bekleniyor.