5053873217 [email protected]

Kanal D ekranının sevilen sağlık programı Doktorum’da bugün sunucu Ceyda Düvenci duygu dolu anlar yaşadı.

4 yaşındaki Serebral Palsi hastası Özsel Bulut Kafa ve ailesi bugün Doktorum’a konuk oldu. Premature bir bebek olan Özsel, 6 aylıkken doğmuş ve 3 ay kuvözde kalmış. Bir yaşını geçtikten sonra bile hala oturamadığı için ailesi onu doktora götürmüş veSerebral Palsi teşhisi konmuş. Aile, bütün imkânlarını zorlayarak çocuklarının tedavi olması için ellerinden geleni yapsa da bir çözüm bulamamış ve Doktorum’a başvurmaya karar vermişler.

Özsel şu anda emekliyor, oturabiliyor ama yürüyemiyor. Canlı yayına katılan 23 yaşındaki genç anne Zübeyde Kufa, en büyük hayalinin tıpkı sokakta gördüğü diğer çocuklar gibi Özsel’in de bir gün yürüyebilmesi olduğunu söyledi. Sunucu Ceyda Düvenci de gözyaşlarını tutamadı ve “Ben de prematüre bir bebek dünyaya getirdim, sizi çok iyi anlıyorum.” diyerek genç anneye destek oldu.
Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Adnan Yüksel ve Fizik Tedavi ve Reh. Uzmanı Doç.Dr. Demirhan Dıraçoğlu da Doktorum’a telefonla bağlanarak Özsel Bulut için yapılabilecekler hakkında bilgiler verdi. Küçük Özsel’i en kısa zamanda muayene edeceklerini ve tedavisini üstleneceklerini söyleyerek genç anneye umut oldular.