5053873217 [email protected]

Show TV, yeni yıla eğlenceli ve büyük ödüllü bir yarışmayla merhaba diyor. Bu akşam başlayacak olan “Adam Asmaca”, Çarşamba hariç her gün saat 20:00’da seyircisini ekrana kilitleyecek. 1 Milyon ödüllü Adama Asmaca’nın sunuculuğunu ise ekranların sevilen yüzü Ümit Erdim yapacak.


Ekranların yeni yarışması “Adam Asmaca”, 7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyecek. Çocukluğumuzun oyunu ‘Adam Asmaca’, aynı isimle ekranların vazgeçilmezi olmaya geliyor. Senkron Yapım imzasıyla ve Ümit Erdim’in sunumuyla başlayacak olan Adam Asmaca’da, kazanan 1 Milyon TL’nin sahibi olacak. “Adam Asmaca”, popüler kelime oyununu stüdyoda seyirciler önünde karşımıza getiriyor. Söz konusu olan ise büyük bir para ödülü.

HER YANLIŞTA BİR PARÇA KOPACAK

Kağıt üzerinde oynadığımız “Adam Asmaca”, bu sefer kağıt üzerinde değil, stüdyoda ve tam 1 Milyon Türk Lirası için oynanıyor. Oyun, yarışmacının 12 adet mühürlü zarf içerisinde bulunan kelimelerden birini seçmesiyle başlıyor ve bu kelimeyi tek tek harf söyleyerek tahmin etmeye çalışıyor. Yedi parçaya bölünmüş olan ödül , 7 ayrı numara ile sembolize ediliyor. Ödülün her bir parçası farklı miktar parayı temsil ediyor. Her yanlış tahminde, düzenek, çizgi adamın bir parçası görüntüden çıkarıyor ve sembolize ettiği miktarda parayı yarışmacı kaybediyor. Toplamda 7 hatalı tahmin yarışmacının ödülsüz ayrılmasına neden olurken her doğru harf yarışmacıyı büyük ödüle yaklaştırıyor.