5053873217 [email protected]

Dünyanın en büyük motor üreticisi olarak bilinen Harley Davidson’ın yeni modellerinin de bulunduğu dev tır Avrupa Turu kapsamında İstanbul’a geliyor.

Tüm Avrupa’yı dolaşarak Harley Davidson’ın 2012 model motorlarının da tanıtıldığı dev tır 12-13-14 Nisan tarihlerinde Harley Davidson Bosphorus Maslak Bayii’nin önünde duraklayacak tır Harley Davidson tutkunlarının ziyaretine açılacak. 11 ülke 26 şehir dolaşacak olan tırın 4. durağı İstanbul olacak. Toplam 23 modelin tanıtıldığı tır İstanbul’dan sonra Yunanistan’a gidecek olan tır Selanik ve Atina’ya doğru yola çıkacak.

Avrupa’nın en iyi bayiisi seçilen Harley Davidson Bosphorus Yönetim Kurulu Başkanı Emin Ali Çakırkaya , “Tır bu yıl ikinci kez Avrupa turu kapsamında İstanbul’a geliyor. Harley Davidson kullanıcılarının yanı sıra kullanmak isteyen ama korkularını yenemeyenler için ise bu yıl Harley Davidson’ın özel tasarımı simülatör ile belki de motor kullanmanın hayal ettikleri kadar zor olmadığını anlayacaklar” dedi. 12-13-14 Nisan tarihlerinde İstanbul’a olacak olan tır için ayrıca 12 Nisan akşamı Harley Davidson Bosphorus Maslak Bayii’nde özel bir parti düzenleniyor.