5053873217 [email protected]

Derbi sonrası ne Melo ne Alex  ne Volkan’ın bıyıkları ne Elmander’in kanayan kaşı ne de Fatih Terim’e atılan bozuk paralar….Derbi sonra en çok konuşulan konu “ÜST DİREK”

Düz çizgi ile bakılınca direğin yamuk olduğu aşağı doğru bombeli olduğu görüldü. Taraftarın ortak fikri düz direk olsa Baros’un şutu gol olurdu.

 

GERÇEKTEN ‘DiREK KORUMUŞ’
Galatasaray’ın Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı derbi bitti ama yankıları sürüyor. Herkesin konuştuğu olay ise uzatmaların sonunda Milan Baros’un direkten dönen topu. 90+5’teki pozisyonda Selçuk’un ortasında Çek yıldızın ayak koyduğu top gol olsa, Aslan hem ezeli rakibiyle farkı 12 puana çıkaracak hem de Kadıköy’de 12 yılı bulan galibiyet hasretine son verecekti. Tüm Türkiye’nin yorumu ise, ‘F.Bahçe’yi direkler korudu’ oldu.

METAL YORGUNLUĞU OLABiLiR
Fotomaç dün şok bir detayı fark etti. Baros’un topunun direkten döndüğü Fenerbahçe kalesinin üst direği yamuktu. Yukarıdaki büyük fotoğraf derbide çekildi. Resimdeki kesik çizgiyi bilgisayar çizdi. Bu çizgiye bakılınca kale direğinin ortadan eğildiği çok net. Bu demir yorgunluğundan olabilir. Ama direk düz olsa Baros’un topunun çarptıktan sonra içeri girme şansı yüksek. Kısaca; ‘Eğik direk’ Aslan’ı galibiyetten etmiş.

(Fotomaç)