5053873217 [email protected]

Kia 3 yeni modelini birden tanıtınca fuar KIA’ya hayran kaldı. Güney Koreli otomotiv devi KIA dünyanın 3. büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

CEED piyasayı ters yüz edebilecek bir orta sınıf olarak yeniden geliyor

Yeni nesil tasarımlarını görünce artık markaya güvenimiz ve hayranlığımız perçinlendi. Kia’nın tasarımlarını her kim yapıyorsa iyi iş çıkarıyor. Son 10 yılını sağlamlık ve dayanıklılık konusunda çalışarak geçiren KIA önümüzdeki 10 yılda da tasarım adına mükemmel işler yaparak geçirecek gibi. Geçtiğimiz yıllarda aynı fabrikayı paylaştığı Hyundai’lere göre daha az uğraşılarak tasarlanmış bir görüntüyle karşımıza çıkıyordu. Ancak Sportage ve Venga ile başlayan yeni tasarım 2012 Ceed ile zirveye oturdu. Dahası kendi özgün tarzını yaratan KIA far ve ön ızgara tasarımıyla yıllarca marka imajını taşıyacak bir yüze de sahip oldu.

Kia Track’ster •Soul baz alınarak yaratılan yüksek performanslı konsept coupe Kia Track’ster; Agresif tasarım, dört tekerden çekiş ve 250 beygirgücü

Farları göze panjuru da ağza benzetirsek kızmış ve dişlerini sıkmış görünen KIA bu ifadesiyle Avrupalı rakiplerini de fazlaca korkutacak gibi. Zaten şimdiden bir çoğunu geride bırakmayı başaran marka yeni ürün gamında da Avrupalı Tüketiciyi hedefleyen donanım ve tasarım özellikleri le ön planda. Amerika ise çoktan fethedilmiş;  I. nesil Sorento günlerinde…

Kia Ray EV yeni bir dönemi başlatıyor Kia Motors, tek bir şarj ile 139 km’ye kadar gidebilen sıfır emisyonlu şehir aracı. Ev Kore’nin ilk seri üretim elektrikli aracı oldu.