5053873217 [email protected]

Adını Feriha Koydum dizisinin Emir’i Çağatay Ulusoy, “Eve Düşen Yıldırım” dizisine konuk oyuncu oldu.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı eserinden uyarlanan, Show Tv’nin merakla beklenen projesi “Eve Düşen Yıldırım”, 9 Mart Cuma günü yayınlanan ilk bölümü ile ekranlara hızlı bir giriş yaptı.

Murat Han, Gizem Karaca, Seda Akman, Mehmetcan Mincinozlu, Ergün Uçucu, Şencan Güleryüz ve Suzan Aksoy gibi tecrübeli isimlerin rol aldığı “Eve Düşen Yıldırım”ın 16 Mart Cuma günü yayınlanacak ikinci bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Yapımcılığını yine Medyapım’ın üstlendiği, her hafta büyük bir heyecanla izlenen Adını Feriha Koydum dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusuoy , “Eve Düşen Yıldırım”a misafir oyuncu oldu.

Dizinin merakla beklenen 2. bölümündeki bu sürpriz, Çağatay Ulusoy’un hayranlarını da ekrana kilitleyecek. Yayınlandığı ilk gün sosyal medyada da uzun süre konuşulan “Eve Düşen Yıldırım” izleyicide büyük merak uyandırırken, Emir Sarrafoğlu karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak olan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un, farklı bir dizide aynı karakterle oynaması da hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.