5053873217 [email protected]

Kaybedenler Kulübü filminin müzikleriyle bilinen Can Gox & Gülce Duru, Guinness’in katkılarıyla yeşil ve eğlencenin simgesi olan İrlanda St. Patrick gününe özel olarak Ghetto sahnesinde olacak.

Yılın en eğlenceli ve arkadaş canlısı gününün tadını Guinness eşliğinde Ghetto’ da çıkarmaya hazır olun. Unutmayın, bu günde üç yapraklı yonca bulmak, yeşil kıyafetler giymek ve “Blarney” taşını öpmek uğur getirir. 17 Mart Cumartesi günü 22.30’da gerçekleşecek konseri izlemenin fiyatı ise 25 TL.

ALBÜM HAZIRLIĞINDALAR

Can Gox şarkı söylemeye 16 yaşında başladı. Bilgi Üniversitesi’ndeki eğitimi boyunca Randy Esen, Nükhet Ruacan, Ali Perret, Aydın Esen, Mike Wilkins, L. Butch Morris, Neşet Ruacan gibi değerli müzisyenlerden öğrendiklerini, sahne performansına yansıtmayı müzikal felsefe edinen Can Gox, 2000 yılında kurulan Blues-Mobil ile yola çıktı ve kalbi, ruhu, nefesiyle şarkılarını dinleyicilerine ulaştırmaya devam ediyor. Gülce Duru ise Janis Joplin, Etta James, Aretha Franklin, Big Mama Thornton, Tina Turner, Koko Taylor gibi blues ve soul diva’ larından etkilenerek şarkı söylemeye başladı. 2005 yılında Direc-t grubunun solisti Bilge Kösebalaban’ la seslendirdiği “Anything I’ve Done” ile VH1- Song of the Year yarışmasında Aralık ayı finalisti oldu. Duru bu aralar, Kaybedenler Kulübü Film Müzikleri projesinde birlikte çalıştığı Can Gox ve Erdem Tarabuş’ la birlikte yeni albümünün hazırlık sürecinde.