5053873217 [email protected]

Galatasaray Orduspor’a kiraladığı Culio’yu Terim’in isteği üzerine geri almak istiyor ancak Ordu’nun Culio’yu geri vermeye niyeti yok.

 

Orduspor performans ve oyun kuruculuk anlamında memnun olduğu Culio’yu anlaşma gereği 1 milyon 550 bin Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanarak almak istiyor. Culio’nun gönlünde ise yeniden Aslan olmak yatıyor.

 

Fatih Terim‘in “Culio gelecek sezon takımımızda olmalıdır ve olacaktır” demeci sonrasında gözler Arjantinli futbolcuya çevrildi. Arda’nın Atletico Madrid‘e imzasından dört gün önce Orduspor‘a kiralanan Culio için mor-beyazlı kulübün başkanı Nedim Türkmen, “Satın alma opsiyonunu kullanacağız” derken, Arjantinli oyuncunun Terim’in bu açıklaması sonrasında Galatasaray’a dönmek istediğini bir kez daha telaffuz etti. Galatasaray, 350 bin Euro karşılığında bir yıllığına Orduspor’a kiraladığı Culio için 5 Ağustos 2011 tarihinde KAP’a gönderdiği anlaşma metninde Haziran 2012’de Orduspor’un 1 milyon 550 bin Euro ödemesi halinde oyuncunun bonservisini satın alabileceğini açıklamıştı. Orduspor yönetiminin Culio’yu mutlaka kadrolarında tutmak istediği ve satın alma opsiyonunu kullanacakları ancak Arjantinli yıldızın ikna edilememesi halinde, oyuncunun Galatasaray’a döneceği ifade edildi.