5053873217 [email protected]

Piyasaya çıktığı günden bu yana 35  farklı ödüle layık görülen HYUNDAi Elentra camianın en prestijli ödülü sayılan “Autobest”  ödülünü de aldı.

2011 in  Ekim ayında Hyundai Elantra’nın test sürüşünü gerçekleştirmek için ülkemizi  ziyaret eden AutoBest jüri üyeleri, kararlarını Aralık ayında açıkladı. Hyundai Elantra, 15 jüri üyesinin 10’undan en yüksek notu alarak toplamda 839 puanla AutoBest 2012 ödülüne hak kazandı. AutoBest puanlandırmasında fiyat,tüketim , kullanışlılık, bagaj kapasitesi, sürüş dinamikleri, dizayn, markanın bayi ve servis ağının yaygınlığı ve yedek parça tedarik süreci  gibi toplam 13 farklı kriter yer alıyor.


Hyundai Elantra, Türkiye de dahil olmak üzere tüm pazarlarda çift sürekli değişken supap zamanlaması sistemine sahip olan 1.6 litre, 132 HP gücündeki benzinli motor seçeneğiyle satılıyor. 6 ileri manuel ve otomatik şanzıman seçeneğine sahip olan Hyundai Elantra, Türkiye’de Mode, Mode Plus ve Prime Plus olmak üzere üç farklı donanım paketiyle alınabiliyor. Elantra’da sürücü ve ön yolcu havayastıkları, yan ve perde havayastıkları, ABS frenler, ESP, VSM, park sensörü, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm, elektrikli ön ve arka kapı camları, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, klima, sis farları, LED sinyalli elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar gibi birçok donanım standart olarak sunulan Hyundai Elantra’ya Türkiye’de 48 bin 100 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

 

 

 

 

 

 

 

[layout show=”1″]