5053873217 [email protected]

2011 Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca Show TV’de önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan Eve Düşen Yıldırım dizisinde Murat Han’la başrolü paylaşacak. Dizi, güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle sosyal medyada büyük ilgi görüyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerin yapım şirketi Med Yapımın yeni dizisi Eve Düşen Yıldırım’da Gizem Karaca, Seda Akman, Suzan Aksoy ve Buket Dereoğlu da rol alıyor. Dizide babası ölen güzel genç bir kızın hiç tanımadığı amcasının evine yerleşmesiyle başlayan yeni hayatı ve bu yeni evde yaşadığı olaylar anlatılıyor.

ESKİ TÜRK FİLMLERİNİ ARATMAYACAK!

Senaryosunu Meryem Gül’ün kaleme aldığı Eve Düşen Yıldırım dizisini Mehmet Bahadır Er yönetecek. Tanıtımları dönmeye başladığından bu yana çok kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan dizi haline gelen Eve Düşen Yıldırım, Şubat ayı ortasında Show TVde yayınlanmaya başlayacak. canlandırdığı Muazzez karakterinin etrafında şekillenen dizinin hikayesi kısaca şöyle: Beklemediği bir anda babasının ölümüyle yıkılan Muazzez, İzmirde yapayalnız kalmıştır. Durumu haber alan amcası yıllardır görmediği ve konuşmadığı ağabeyinin kızı Muazzezi İstanbul’a yanına almak ister. Muazzez İstanbul’da amcasının köşküne taşınır. Ancak amcasının iki oğlu Namık ve Sait, Muazzeze aşık olur. Üstelik Namık evlidir. Muazzez yeni ailesiyle tanıştığı andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.