5053873217 [email protected]

Camianın önde gelen motorcularından, pek çok kişiye motosiklet aşkını aşılamasıyla tanınan Mustafa Elbi’nin şok görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla bir evin salonunda bisikletle fasit daireler çizen Elbi’nin kaç yıldır hayatını bu şekilde sürdürdüğü bilinmiyor. Mevcut durum yüzünden eşi ve çocukları ile de sorun yaşayan Elbi’ye bir kısım eski arkadaşları “dolap beygirliği” ve kaçak un öğütme suçlamasında bulunmuş, ancak Elbi’nin evinde yapılan arabada un ya da beygir bulunamamıştı. Aramaya katılan Behzat Amir sadece arpa suyu bulduklarını bunun da beygir için kanıt sayılıp sayılamayacağını araştırdıklarını söylemişti.

Elbi’nin ev içinde kullandığı bisiklet benzeri araca 1680 lira verdiğini söylemesi ise aklını kaybettiği yönündeki şüpheleri doğrular nitelikte. Ayrıca yıllardır üzerinden çıkarmadığı F1 Renault Team tişörtü ise akıl melekelerini ne derece yitirdiğinin bir göstergesi. Kendisi durumu Senna hayranlığı ile geçiştirse de uzmanlar evini bir GP pisti sandığının işareti olabileceğine işaret ediyorlar.

Oto editörümüz Mehmet Fatih ise Mustafa Elbi’nin benzin zammını protesto etmek için böylesi bir eylem yaptığına işaret etti.

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”1LmP0ibFKz4&feature=g-upl”]

MUSTAFA ELBİ’NİN HAYATINDAKİ DÖNÜM NOKTALARI;

Mustafa Elbi YBR 125’i Türkiye’ye ilk getirenler ekipte bulunmasının yanı sıra, Türkiye’nin en eski XL600 Transalp’ini kullaranarak Dr.Korhan’ı motorculukta son noktaya terfi ettirmişti.

Ayrıca aynı CBF250’yi üç kere alma ve üç kere satma başarısını da göstererek ticaretin doğduğu topraklarda boşuna doğmadığını ispatlamıştır.

İlk motorunu ise 1994 yılında o dönemki kankası ile alıp kömürlüğe saklamıştı. Babasının 1982 model oto teypli Java Ceylan 250’yi kömürlükte bulması ve akabinde kömürlükten atması ile zor günler yaşamıştı.