5053873217 [email protected]

Son dönemin en popüler rock gruplarından biri olan Model sadece şarkılarıyla değil tarzlarıyla da dikkat çekiyor. Grubun solisti Fatma Turgut rock ikonu olma yolunda ilerliyor. Turgut, gotik tarzı yansıtan ilginç giyim stiliyle de gözleri üzerine topluyor. Rock müzik yapan Turgut’un ikonu ise bir pop star.

Fatma, albümleri tüm dünyada 65 milyonun üzerinde satan Lady Gaga’nın ayakkabılarından bir benzerini dün gece Okan Bayülgen’in programındaydı. Mor çoraplarının üzerine giydiği topuksuz siyak ayakkabısıyla Fatma Turgut’un nasıl desteksiz durduğu hatta dans ettiği merak konusu oldu.

POPÜLARİTE ‘MASAL’LA GELDİ

 

Pembe Mezarlık şarkısı ve parçaya çektikleri kliple kısa sürede listelerde ilerleyen ve geçtiğimiz yılın en çok konuşulan müzik gruplarından biri olan Model, ilk albümü Perili Köşk’ü GNL Entertainment etiketiyle adıyla 2009 yılında piyasaya sürmüştü. Albümde Levent Yüksel’le yapılmış Bak Bir Varmış Bir Yokmuş düeti bulunuyordu. İkinci albümü, 2011 yılının Şubat ayında, Demir Demikan prodüktörlüğünde ve Diğer Masallar adı altında yayınlandı. Grup bu dönem içerisinde AFM, Herbalife, Algida, Sinpaş gibi markalar için jingle çalışmaları yaptı.