5053873217 [email protected]

Intersport, 15.000 kişilik Ülker Sports Arena stadının açılış maçına vip bilet kazandırıyor. Stadın ilk maçını, vip bölümden izlemek istiyorsanız www.intersport.com.tr adresine tıklamanız yeterli.

 

25 Ocak Çarşamba akşamı saat 21.00’da gerçekleşecek “Fenerbahçe Ülker – EA7 Emporio Armani ” karşılaşmasını Intersport’un düzenlediği yarışmayı kazanarak, vip bölümden izle.

 

Fenerbahçe Ülker – EA7 Emporio Armani maçını VIP bölümünden izlemek için Twitter üzerinden @IntersportTR adresini takip edin.

 

Intersport, sezon boyunca @IntersportTR Twitter hesabından düzenlenen “Euroleague Basketball” maçlarına VIP bilet kazandırıyor. İstanbul’da oynanan maçlara bilet kazanmak için, Intersport Twitter adresini takip edin. Twitter üzerinden yapılacak olan yarışma sorularına doğru yanıtı veren takipçiler, çift kişilik VIP bilet kazanma şansı yakalıyor.

 

Gözünüz Twitter’da olsun, Euroleague maçlarını yerinde izlemeye hazır olun.

INTERSPORT HAKKINDA… DÜNYA MARKALARININ BULUŞMA NOKTASI; Dünyanın en büyük spor perakendecisi olan Intersport 40 ülkede 5 binin üzerindeki mağazası ve 30 binin üzerinde ürün çeşidi ile spor tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Günde yüzlerce spor severe futbol, basketbol, voleybol, fitness, yüzme, kayak, outdoor gibi birçok spor kategorisinde dünyanın en seçkin markalarını, uygun şartlarda uzman satış danışmanlarıyla müşterilerine sunan Intersport, satış sonrası servis ve garanti desteğiyle de müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Daha fazla bilgiyi: www.intersport.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.