5053873217 [email protected]

Başarılı iş yaşamının sırrı: Düzenli olmak!

 

Nishmark.com tasarımlarıyla düzenli olmanın şık ve keyifli yolunu butik kırtasiye severlerle buluşturuyor. Nishmark.com ile iş hayatınızda öncelikli olarak notlarınızı ardından da masanızı  zevkle düzenleyebilir, böylece başarılı bir iş yaşamı için gereken adımlardan birini atabilirsiniz.

 

 

Kalemlerinizi veya notlarınızı kaybetmeden, güvenle saklamak istiyorsanız Nishmark.com’un çözümlerine kulak vermelisiniz. Dünyaca ünlü markaların farklı ürünlerinin bulunduğu sitede, masaları düzenli bir görünüme kavuşturan birçok ürün bulunuyor.

 

Nishmark.com’un masa üstü düzenleyicileri arasında öncelikle Sasanna markalı kutu ve kalemlik tasarımları bulunuyor. Osmanlı esintileri taşıyan ürünler, kalemlerinizi ve masa üstü aksesuarlarınızı toparlayarak hem daha sonra onlara kolayca ulaşmanızı sağlıyor, hem de masanızı düzenli bir görünüme kavuşturuyor. Sigel markalı ürünler ise şık tasarımlarıyla işlevsel çözümler sunuyor. Bu marka altında da kalemlik, notluk, mouse pad, ataşlık ve delgeç gibi ürünler bulunabiliyor. Ayrıca fast food, meyve ve çikolata şeklindeki notluklarla not tutmak da artık daha zevkli hale gelirken Lenny ve Bianca marka not tutucularla da yazdığınız hiçbir şeyi unutmuyorsunuz.

 

Tüm bunların yanı sıra Kumm ve Fabriano defterler de yazdıklarınızı bir arada tutarak hiçbir şey atlamamanızı sağlıyor. Birçok farklı tasarıma sahip olan Kumm defterler, görünümleriyle fark yaratırken; Fabriano markalı olanlar da işlevsellikleriyle dikkat çekiyor.

 

Masanızın renkli, eğlenceli ve düzenli bir görünüme sahip olması için Nishmark.com’un masa üstü düzenleyicileri görev başında! Üstelik ilginç tasarımlardaki notluklardan, farklı kalemliklere; ataşlardan mouse pad’e kadar birçok farklı seçenekle…

 

 

Nishmark.com hakkında:

Nisan ayında kullanıma açılan Nishmark.com, stil sahibi, tasarımı ön planda tutan profesyoneller için masa üstü ürünlerinin sunulduğu e-ticaret sitesidir. Uluslararası pek çok markanın defter, kalem ve masa üstü aksesuarlarının Türkiye’de buluştuğu bir platformdur. Çocukluğundan bu yana özel tasarımlara sahip kırtasiye ürünlerine büyük bir merak duyan Şehbal Eviner tarafından hayata geçirilen Nishmark.com’da, Nishmark markalı ürünler ve dünyaca ünlü birçok markanın ürünleri ile Kağıthane, Kumm, Sasanna ve Nili Gümüş gibi Türk tasarımcılarına ait ürünler de yer almaktadır. Tüm Türkiye’ye hizmet veren Nishmark.com, siparişleri en geç 7 gün içinde adrese ulaştırmaktadır.