5053873217 [email protected]

Bir döneme damgasını vuran, Türkçe rap’in efsane grubu Cartel’in tam 15 yıl aradan sonra piyasaya çıkardığı “Bugünkü Neşen Cartel’den” albümünü ikinci kez kliplendirdi. Klip, grubun İstanbul’da çektiği ilk video klibi olma özelliğini de taşıyor

Albümün en sevilen ve hakkında en çok konuşulan şarkılarından SEN’de, gruba maNga’nın vokalisti Ferman Akgül eşlik etti. maNga’nın “Şehr-i Hüzün” abümünde yer verdiği Cartel şarkısı “Evdeki Ses”te Cartel’den Alper Ağa gruba eşlik etmişti. Bu defa maNga’nın vokalisti Cartel’e konuk oldu.

Manga grubunun solisti ve şarkının düetindeki sürpriz isim Ferman Akgül de video klipte rol aldı. Akgül’ün aynı zamanda yönetmenliğini de yaptığı video klibin prodüksiyonunu Profabrika, görüntü yönetmenliğini Gökhan Palas üstlendi. Lisansüstü eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema bölümünde tamamlayan Ferman Akgül daha önce de birçok video klibe imza atmıştı. Ferman Akgül’ün yönetmenliğindeki farklı tarzıyla dikkat çeken klibin mekanı ise Bahçeşehir, Çukurcuma ve Profabrika stüdyosu oldu. Gençliğin büyük beğenisini toplayan Cartel klipte günümüz gençliğinin içinde bulunduğu sorunlara dikkat çekiyor.