5053873217 [email protected]

Edip Burak Ertoğan ile 2015 yılında nikâh masasına oturup, 2018’de tek celsede yollarını ayıran Gonca Vuslateri, evliliğin en sevmediği tarafının ‘boşanmak’ olduğunu söyledi. Usta komedyen Cem Yılmaz’la barıştığını açıklayen oyuncu, özel hayatıyla ilgili de konuştu.
Gonca Vuslateri boşanma nedenini açıkladı!
Senaryosu Gülse Birsel’in yazdığı, komedi türündeki ‘Yalan Dünya’ (2012-2014) dizisinde hayat verdiği ‘Vasfiye Teyze’ rolüyle dikkatleri üzerine çeken Gonca Vuslateri, yeni filmi ‘Allah Yazdıysa Bozsun’un heyecanını yaşıyor. Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu olan ünlü oyuncu, “Filminin adında olduğu gibi “Allah yazdıysa bozsun’ dediğin biri var mı?” sorusuna, “Böyle biri olmuştur. ‘Bir daha Allah korusun’ dediğim de oldu” yanıtını verdi.

Hayatını değiştiren ismin Nisan 2012’de akciğer kanseri nedeniyle vefat eden senarist ve söz yazarı Meral Okay olduğunu belirten Vuslateri, “Arkadaşımın telefonundan telefonunu gizlice aldığım Meral Okay’ın karşısına çıktığımda, ‘Dik dur’ dediği günü unutamıyorum. Benimle saatlerce sohbet etti. ‘Biraz sabret, çok iyi bir oyuncu olacaksın’ dedi. Onu dinledim. Para kazanmak için çok çalıştım” şeklinde konuştu.