5053873217 [email protected]

 

Audi Türkiye’nin ‘Bir Yolunu Bul‘ isimli video serisi, fotoğraf sanatçısı Mustafa Arıkan’ın Kapadokya’da gerçekleştirdiği ‘Özgür Olmanın Bir Yolunu Bul‘ isimli videosuyla devam ediyor.

 

Farklı yaşam tarzlarını Türkiye’nin tarihi ve kültürüyle öne çıkan şehirleriyle buluşturduğu video serisinde Güzel Atlar Ülkesi de olarak bilinen Kapadokya’nın benzersiz coğrafyasında, sanatçıya Audi A3 Sportback modeli eşlik ediyor.

 

Audi’nin, Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan şehirleriyle, birbirinden farklı hayat hikayelerini bir araya getirdiği video serisi ‘Bir Yolunu Bul’un son duracağı Kapadokya oldu.

 

Fotoğraf sanatçısı Mustafa Arıkan’ın Kapadkoya’da gerçekleşen çekimlerinde sanatçı ‘Özgür Olmanın Bir Yolunu Bul’uyor.

Özgürlüğü anlatan bir hikaye yakaladım

Fotoğraf sanatını, beklendiği anı yakaladığında sonsuza kadar dondurabilidiği için sevdiğini söyleyen Mustafa Arıkan, “Doğada olduğumda kendimi çok daha iyi hissediyor ve daha iyi tanıyorum. Zamanı özgür bıraktığınızda, hayallerinizin bile farklı servünlere çıktığını görüyorsunuz. Bu noktada yapmanız gereken tek şey, o hikayeyi aramak.” diyor

Audi ile Kapadokya’da yapılan çekimlerle ilgili de bilgiler veren Arıkan, çekimler için farklı bir hikaye aradığını söylüyor. Arıkan “Ait olduğu dünyada özgürlüğü anlatan, kalabalıklar arasında ilk bakışta göze çarpan bir kahramanı aradım. Bana kalırsa buldum; ve işte o an, estetiğin zirvesinde ve duygunun ötesinde bir yerde donup kaldı.” diye tanımlıyor.

Seri yeni bölgelerde devam edecek

Audi Türkiye‘nin “Bir Yolunu Bul“ video serisinde daha önce, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin ve gerçekleştirilen çekimlerde, Kendini Keşfetmenin, Tasarlamanın, Hayal Etmenin, Ulaşmanın ve Ruhunu Beslemenin bir yolu anlatılmıştı. videolar paylaşılmıştı.

 

Audi, önümüzdeki tarihlerde video serisini Türkiye’nin farklı bölgelerinde ve şeirlerinde gerçekleştireceği çekimlerle devam ettirmeyi planlıyor.

Farklı yaşamanın bir yolunu arayan ve farklı hayat tarzları olan isimlerin hikayelerinin paylaşıldığı videoların her biri ilhamını Audi’nin felsefesinde de yer alan ‘mükemmellik’, ‘inovasyon’, ‘büyüleyici’, ‘tutkulu’, ‘modern’ ve ‘duygusal estetik’ten alıyor. Filmler, www.audi.com.tr ve Audi Youtube sayfasında izlenebiliyor.