5053873217 [email protected]

British Fashion Awards (İngiliz Moda Ödülleri) önceki gün Royal Albert Hall’da gerçekleşti. Moda, sinema, müzik dünyasının ünlü isimleri, Londra’daki ödül töreninde bir araya geldi. Konukların şıklık yarışı sergilediği gecenin en çok konuşulan ismi ise Demi Moore oldu.


59 yaşındaki oyuncu, yüzünün farklı görünümüyle bir kez daha adından söz ettirdi. Gece için gri ve siyah renklerden oluşan payetli bir elbise giymeyi tercih eden Moore’un yüzünün bu kadar çok dikkat çekmesinin nedeni ise yaptırdığı uygulamalar oldu.

Daha genç olduğu dönemde bile yaş almayı yavaşlatmak için bütün imkanlarını kullanan oyuncunun, elmacık kemiklerinin aşırı belirginliği ve dudak bölgesinin görüntüsü dikkat çekti. Bütün bunlar da Demi Moore’un gecenin en çok konuşulan ünlü ismi olmasına yol açtı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Demi Moore’un geçen yıllara iyi direndiğini ve güzel göründüğünü savundu. Ancak ünlü oyuncuyu eleştiren takipçileri ise Moore’un artık yaş almayı kabullenmesi gerektiğini dile getirdi.

Bir kişi, “Demi Moore, yüzüne estetik uygulamayı yapan uzmanı dava etmeli. Bu kötü sonuçlanmış bir uygulama” diyerek görüşünü belirtti.