5053873217 [email protected]

Ünlü müzisyen ve fotoğrafçı Bryan Adams’ın imzasını taşıyan 2022 Pirelli Takvimi, 1960’lı yıllardan bugüne dek uzanan uluslararası müzik yıldızlarının kutlaması ve pandemi sonrası geri dönüş niteliğinde.

Müzik dünyasındaki başarılarına yenilerini eklemeye devam eden Bryan Adams, bir yandan da ünlü bir fotoğrafçı kimliğiyle kendini kanıtlıyor. Adams, ‘Yolda’ temalı Pirelli Takvimi için çektiği fotoğraflarla sanatçıların yollardaki ve turnelerdeki anlarından kareler ortaya koyuyor.

Fotoğraflar, setteki müzisyenlerin provaları, konser arası molaları, performansları öncesi yaşananlar, turne yolculukları ve otel odasındaki yalnız hallerine kadar hayatlarının farklı anlarını yansıtıyor.

Pirelli Takvimi’nin 48. basımında farklı yaşlardan, müzik türlerinden ve kültürlerden dünyaca ünlü 10 sanatçı Bryan Adams’a eşlik etti: Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Iggy Pop, Saweetie, St. Vincent ve Kali Uchis.

2022 Pirelli Takvimi için çekimler bu yaz sadece üç gün içinde Palace Theatre ve Hollywood’daki Chateau Marmont Oteli olmak üzere Los Angeles’taki iki lokasyonda ve Capri’deki Scalinatella otelinde gerçekleştirildi.

Bryan Adams’ın, sanatçıları kendilerine özgü özellikleriyle 12 aya yansıttığı takvim, 160’tan fazla sayfadan ve portreler dahil 70’i aşkın fotoğraftan oluşuyor.