5053873217 [email protected]

 

İstanbul’un kalbindeki konumuyla The Ritz-Carlton, Istanbul’daki The Roof, açık hava sineması gösterimlerine devam ediyor. Prenses Diana’yı konu edinen Spencer filmi 12 Kasım’da ilk gösterimiyle The Roof’ta özel bir gösterimle izlecisiyle buluşuyor.

 

The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul, modern bir restoran & bar konseptinin yanı sıra açık hava sinema keyfini aynı çatı altında buluşturuyor. Yılın en konuşulan ve merak edilen filmi Spencer ile 12 Kasım’da saat 19:00’da eşşiz bir açık hava sinema deneyimi sunuyor. Spencer, vizyondan önce ilk gösterimiyle The Roof’ta izleyici ile buluşuyor.

 

Sinema severlerin sabırsızlıkla beklediği film, Prenses Diana’nın Prens Charles ile evliliğini bitirme kararı aldığı üç güne odaklanıyor. Kristen Stewart’ın başrolünü üstlendiği filmde İngiliz Kraliyet Ailesi’nin 1991 yılında Noel kutlamaları nedeniyle Sandringham Malikanesi’nde geçirdikleri çalkantılı anları Prenses Diana’nın gözünden izleyiciye aktarıyor.

 

Tarihi olaylardan esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan film, The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul’un büyülü Boğaz ve İstanbul manzarası eşliğinde marshmallow ve içecek paketiyle birlikte sunuluyor. Şehrin sosyal yaşamına yeni bir soluk kazandıran The Roof’ta kış aylarında da ısıtıcı yardımıyla sinema keyfini konforlu bir atmosferde yaşama imkanı sağlıyor.