5053873217 [email protected]

Fox TV’de yayınlanan Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili başrollerde yer alırken, hikayesi 1939 yılında geçen diziye 3 yeni isim daha katıldı.

Türkiye’nin kömür madenleri ile ünlü ili Zonguldak’ta geçen hikaye, kömür madeni işçileri ile patronları arasındaki hak mücadelesini öne çıkartıyor. Gülfem ve Davut karakterlerinin imkansız aşkı da hikayenin romantik yönünü oluşturuyor. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisini birbirlerine çok yakıştıran dizi hayranları, yeni bölümleri heyecanla bekliyor.

Dizi ekibi ise hikayeyi derinleştirmek ve reytingleri yükseltmek amacıyla yeni adımlar atıyor. İşte senaristlerin son kararı sonucunda 3 yeni oyuncunun daha dizide yer alacağı ortaya çıktı.

İlk 3 bölümü yayınlanan dizide Hazar Motan, Özlem Tokarslan ile Beyti Engin yeni isimler olarak öne çıktı. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini ise usta isim Faruk Teber üstleniyor.

Dizide alınan 3 yeni karakterin hikayeye dahil olması kararı sonrasında yeni bölümlerde bu isimlerin hikayeyi daha da derinleştirmesi bekleniyor.