5053873217 [email protected]

Sadakatsiz dizisi ekranda yok ama Cansu Dere bir başka diziyle döndü!
Kanal D ekranlarında izleyicileri etkileyen yapımlardan birisi de Sadakatsiz dizisi olmuştu. Haziran başında 31. bölümü ile birlikte sezon finali yapan Sadakatsiz, BBC yapımı bir psikolojik gerilim dizisi olarak çok beğenildi.

Cansu Dere’nin yanı sıra; Caner Cindoruk, Melis Sezen; Burak Sergen, Özge Özder gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin ekranda fırtına gibi estiği de biliniyor. Sosyal medyada da çok güçlü etkileşim dalgası oluşturan Sadakatsiz’in sezon finali yapması hayranlarını üzmüştü.

3 aylık yaz arası veren Sadakatsiz ekibi şimdilerde dinleniyor. Asya karakterine hayat veren Cansu Dere de bikinili pozuyla sosyal medyada yine hayranlarını mest etmişti. Oyuncu tatilini sürdürürken, hayranları ise Show TV ekranında bir başka dizisini izleme şansı elde etti.

 

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü Show TV’de yayınlanan Şahsiyet, salı akşamları izleyicisi ile buluşmayı sürdürecek. Toplam 12 bölüm sürecek olan Şahsiyet dizisinde Cansu Dere’yi Nevra karakterinde izliyoruz. Dünyanın en prestijli ödüllerinden Emmy’i alan Şahsiyet, Salı akşamları 23.15’te Show TV’de yayınlanmaya devam ediyor.

 

Sadakatsiz’deki Asya’dan sonra Nevra Elmas karakteri ile Cansu Dere bambaşka bir portre çiziyor. Yaz aylarında ünlü oyuncunun hayranları belki Asya karakterini ekranda göremiyor ama Nevra gibi bambaşka bir portede Cansu Dere’yi izleme keyfini sürdürüyor.