5053873217 [email protected]

Survivor’da artık sona yaklaşıldı. Her geçen saniye heyecan artarken yarışmacılar sezonun kader oyununa çıktı. Survivor 2021’in 23 Haziran tarihli 127. bölümünde yarı finale kalabilmek için Ayşe, Aleyna ve Poyraz zorlu parkurda adeta canını dişine taktı.

Finale çıkan Ayşe ve Aleyna arasında on sayıyı yapan yarışmacının yarı finali kazanacağı açıklandı. Atışlarda Aleyna’ya üstün gelen Ayşe skoru 9’a getirirken Aleyna ise çok sayıda sayı kaybetti. Üst üste sayı kaybeden Aleyna oyunu rakibi Ayşe’ye kaptırdı. Final anında Ayşe 9 sayı üstünlüğü ile yarı final oyununu kazanan isim oldu. Böylece Survivor’da yarı finale kalan yarışmacılar İsmail ve Ayşe oldu.

 

Survivor’da yarı final heyecanı 24 Haziran Perşembe akşamı yaşanacak. Yarı final koltuğuna birinci oturan sim İsmail, ikinci ise Ayşe oldu. İstanbul’da açıklanacak SMS oylaması sonuçlarına göre Poyraz ya da Aleyna yarı finalist olacak. Böylece canlı yayınlanacak İstanbul’daki yarı finalin hemen başında bir veda olacak, sonunda da bir veda olacak ve iki yarışmacımız büyük finale çıkacak.”

Survivor’da perşembe akşamı yapılacak olan yarı finalin ardından final heyecanı cuma akşamı yaşanacak. Cuma akşamı en fazla oya sahip olan yarışmacı Survivor 2021 şampiyonu unvanını alarak kupayı kaldıracak.