5053873217 [email protected]

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte dijital sanat ve dijital sanat eseri kavramları hayatımıza girdi. Bilgisayarların aktif olarak rol aldığı dijital sanat eserleri, blokzinciri sayesinde NFT olarak koleksiyonerlere sunuldu.

1980’li yıllarda ortaya çıkan dijital sanat kavramı, günümüzde NFT ile tekrar değerlendi. Jack Dorsey tarafından satışa çıkarılan ilk Tweet sonrasında sık sık gündeme gelen NFT, blokzincir teknolojisinin yaygınlaşmasına da katkıda bulunuyor.

Binance şimdi de NFT piyasasına el atıyorBinance şimdi de NFT piyasasına el atıyor
Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, NFT pazarına merhaba demeye hazırlanıyor. Peki ama Binance, yükselişte olana bu pazara neler getirecek?

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan eBay, yeni bir duyuru ile dijital sanatçıların da eserlerini satabileceğini açıkladı. Henüz yeni sistemin geliştirme aşamasında olduğunu ve belirli kategorilerde NFT satışı yapılabildiğini belirten şirket, geri bildirimler ile birlikte daha fazla kategori için aktif olacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde eBay CEO’su Jamie Iannone , “Şirketimiz gelecekte kripto para birimleriyle alışveriş imkanını sunacak. Şimdilik dijital sanat eserleri de dahil olmak üzere tüm alışverişler kredi kartı ve Paypal hesapları ile yapılabiliyor.” ifadelerini kullandı.