5053873217 [email protected]

Survivor’da ünlüler takımında mücadele eden İsmail Balaban’ın karşı takım oyuncularıyla gerginlik yaşaması sonrası “Yarışmadan çekilsin, ne kazanıyorsa ben vereceğim” diyen Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim yeni açıklamasında, “Haksızlıklar karşısında artık orada kalıp tüm olumsuzluklara rağmen şampiyon olarak dönmesini arzu ediyorum” dedi.


survivor’da ünlüler takımında mücadele eden İsmail Balaban’ın karşı takım oyuncularıyla gerginlik yaşaması sonrası “Yarışmadan çekilsin, ne kazanıyorsa ben vereceğim” diyen Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’den yeni açıklama geldi.

İsmail Balaban’ın ülkeye şampiyon olarak dönmesini istediğini belirten Selim, “Ata sporumuz güreş bir tarihtir, bir kültürdür. İsmail Balaban’da bu tarihin bir parçası bu kültürün bir temsilcisidir” dedi.

Selim şu ifadeleri kullandı: “Başpehlivanımız İsmail Balaban’ın dönmesi için çağrıda bulunmuştum. Ancak yaşadığı haksızlıklar karşısında artık orada kalıp tüm olumsuzluklara rağmen şampiyon olarak dönmesini arzu ediyorum.”

“Bu doğrultuda Tarihi Kırkpınar Ağası olarak tüm güreş camiasından Sarı Fırtına İsmail Balaban’ı desteklemelerini istiyorum.”