5053873217 [email protected]

Faber Castell Ürünleri

Faber Castell bir tür kırtasiye malzemeleri markasıdır. Kalem, boya kalemi, cetvel, silgi, resim araç gereçlerinde ağırlıklı olarak karşılaşılan bu marka oldukça kalitelidir. Almanya merkezli bir marka şirketidir. Bu şirket 1761’de Kaspar Faber tarafından kurulmuştur. Günümüzde ise yedinci, sekizinci ve dokuzuncu nesil Faber ailesi üyeleri tarafından da yönetildiğini söylemek mümkündür. Bu markadan elde edilen gelir oldukça fazladır. Özellikle öğrencilerin tercih etmiş olduğu bu marka ürünler uzun süre boyunca kullanılabilir.

Faber Castell Neden Tercih Ediliyor?

Faber Castell ürünleri arasında kalem ve silgi en çok tercih edilen kırtasiye malzemeleridir. Çoğu öğrenci tarafından kullanılan bu ürünler oldukça uzun sene kullanılır. Silgilerin kalitesi, kalemlerin gayet baskın bir şekilde yazması bu markaya ve markanın ürünlerine olan ilgiyi artırır niteliktedir.

Faber Castell Ürünleri ve Fiyatları

Faber Castell ürünlerinin en başında çeşitli kalemler geliyor. Kurşun kalem, uçlu kalem, renkli kalem, pilot kalem vs. Birçok ürünü bünyesinde barındıran bu markanın maliyeti diğer markalara oranla fazladır. https://www.guvensanat.com/faber-castell bu markaya ait ürünlere adresinden ulaşabilirsiniz.